Ny cykelparkering ved Psykiatrisk Center
cykelparkering-copy.jpg
transport I krydset ved Psykiatrisk Center Ballerup er der kommet nye og flere cykelparkeringspladser.

Krydset mellem Ågerupvej, Hold-an Vej og Ballerup Boulevard er et centralt busknudepunkt i Ballerup. Hele ni buslinjer stopper ud for Psykiatrisk Center Ballerup og krydset passeres dagligt af cirka 800 buspassagerer.

Ballerup Kommune vil gerne gøre det attraktivt at cykle til bussen. Derfor er de tidligere 24 cykelholdepladser blevet erstattet med nye stativer med plads til 48 cykler, hvoraf størstedelen kan stå parkeret i læ for regn, sne og slud.

»Den gamle cykelparkering var nedslidt, og så var der simpelthen ikke holdepladser nok til sommermånederne, hvor mange tager cyklen. Med den nye cykelparkering håber vi, at endnu flere vil cykle og bruge kollektiv transport frem for at tage bilen,« forklarer cykelkoordinator i Ballerup Kommune, Lasse Schelde.

Etableringen af den nye cykelparkering er ét ud af tre indsatsområder, der har til formål at opgradere busstoppestederne. De to andre indsats-områder er god information og ventefaciliteter.

Man kan læse meget mere om Ballerup Kommunes cykelinitiativer på www.ballerup.dk/cykel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *