Nederlag i første træningskamp
ORI-MB-copy.jpg
Lørdagens kamp mellem ORI og Måløv var en kold fornøjelse, både resultat -og vejrmæssigt. Foto: Privatfoto
fodbold Lørdag eftermiddag var Måløv BK taget en tur til Frederikssund, hvor ORI-Fodbold tog imod.

Iblandt Måløvs 16 spillere var både nye og gamle at finde, ligesom en række spillere også var blevet udtaget på baggrund af gode præstationer her i opstarten.

Kampen startede ud i et ganske fint tempo, og det stod hurtigt klart, at ORI både var nøjagtig ligeså opsatte på at slå Måløv, som MB’s træner Kim Wiborg havde været inde på inden kampen, men i ligeså høj grad, at ORI er et ganske udmærket fodboldhold, med en god organisation og massere af vilje.

Til gengæld besad Måløv en række individualister, som ORI ikke kunne hamle op med, og både Kim Finch Andersen og Dennis Klausen havde store muligheder for at bringe Måløv foran.

Sidstnævnte efter en glimrende aktion af Özgür Kaya på højrekanten, men Måløv-angriberens hovedstød snittede desværre kun oversiden af overlæggeren.

Udgangsstillingen holdt til halvleg, men 2. halvleg var kun otte minutter gammel, da ORI fik bragt sig i front efter et par knap så gode aktioner fra Måløvs side. Det gav hjemmeholdet blod på tanden, og da kampens dommer – endnu en gang – lod en ORI-spiller slippe igennem på en klar offside blev det 2-0 til hjemmeholdet.

I de resterende 20 minutter af kampen viste Måløv fremragende moral, og får også reduceret allerede minuttet efter, da Julian McFarlane sætter en mand og trykker af udefra. Selv samme blev ti minutter senere snydt for et kæmpe straffespark, da han blev revet omkuld i feltet.

Det så kampens dommer heller ikke, ligesom en kæmpe svinestreg, hvor ORI-anføreren planter en albue direkte i ansigtet på Dennis Klausen, heller ikke blev set.

Kampen endte derfor 2-1, og Måløv fik en masse brugbare meter i benene og fik prøvet en masse spillere af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *