Mindeord for Svend Erik Jensen
Svend Erik Jensen er død, 83 år.

Svend Erik Jensen levede et rigt og aktivt liv. Han var en gæv jyde, der stadig slog over i sit ”modersmål” når lejlighed bød sig og som elskede familien, sine venner og hunde.

Svend Erik Jensen flyttede til København for at få job som lærer. Her mødte han sin hustru. Sammen med hende og deres tre børn slog han sig ned i Skovlunde, hvor han levede sit liv og sov stille ind.

Svend Erik Jensen var hele livet en overbevist Venstremand og ivrig debattør i landsdækkende og lokale aviser. Svend Erik Jensen var i mange år med i kommunalbestyrelsen i Ballerup Kommune og blev hurtigt folketingskandidat. Svend Erik Jensen arbejdede blandt andet med ”Fingerplanen” og meget andet.

Hele sit arbejdsliv var Svend Erik Jensen dedikeret dansk-, sløjd- og historielærer. For blot et par dage siden ringede Svend Erik Jensen, fordi vi lige skulle hjælpe med at sørge for at SMS’erne fik korrekte indføjede ”nye linjer”.

Svend Erik Jensen var igennem hele livet en flittig mand. Ud over sit daglige arbejde byggede han familiens hjem i Skovlunde og sommerhuset ved Isefjorden, hvor familien, svigerfamilien og alle vennerne glædeligt blev modtaget.

Fritiden brugte Svend Erik Jensen til fiskeri, som gartner i haven, på golfspil og ikke mindst som jæger. Svend Erik Jensen var meget aktiv i Ballerup jagtforening både som hornspiller og jæger og jagttegnsinstruktør. Det lykkedes ham, at undervise fire af sine børnebørn så de opnåede jagttegnet.

Vi kommer til at savne Svend Erik Jensen. Ære være Svend Erik Jensens minde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *