Mindeord for Jørgen Correll
Onsdag den 11. februar 2015 døde, Mister Triton, Jørgen Correll 78 år gammel.

Jørgen blev lige efter nytår opereret for en hjernesvulst, men desværre hjalp den efterfølgende behandling ikke, så Jørgen sov ind på Herlev Hospital.

Jørgen stiftede bekendtskab med Triton, da hans børn begyndte at svømme i klubben, og det varede ikke længe, før han blev involveret i foreningsarbejdet og blev valgt ind i bestyrelsen i 1974, hvor han sad til 1989. Jørgen blev helt naturligt udnævnt, som en af de få til Æresmedlem i Triton

Han var også formand for Tritons støtteforening Tritons Venner i en årrække, hvor han og Bente gjorde et stort stykke arbejde for Triton.

Konkurrenceafdelingen har meget at takke Jørgen for i de år, han sad som svømmeleder. Triton blev i løbet af få år en af de førende klubber, med dygtige svømmere og trænere og med mange mesterskaber, men et år glippede det, da alle svømmere vendte hjem fra træningslejr i Rumænien med dårlige maver på grund af dårlig hygiejne i svømmehal og køkken. Det var ikke noget, Jørgen syntes var en særlig sjov oplevelse.

Gladere var han, når man talte om Colgate Cup, hvor han var dybt involveret. Her deltog næsten alle danske klubber samt svenske, norske og tyske. Alle var begejstrede for den sportslige afvikling og for ophold og forplejning.

I en årrække var han også at se på Skovlunde Flyveplads, når Kræmmermarkedet skulle løbe af stablen.

Jørgen var den gammeldags forening mand, der altid gav et nap med når det kneb. Altid var glad, venlig og rolig, og altid parat til at give et godt råd, hvis man havde brug for det.

Vi er derfor mange, der vil savne Jørgens glade smil, men samtidig også huske det, når vi mindes Jørgen.

Vores tanker går til Bente, børn og børnebørn, der nu har mistet deres klippe i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *