Jobcentret gik i pulver-alarm
Jobcenter-pulverbrev.jpg
En rolig mandag blev til en dramatisk mandag, da Jobcenter Ballerup fik tilsendt et brev med et hvidt pulver. En medarbejder åbnede brevet og fik pulveret over sig, men det var heldigvis ikke farligt. Efter nogle timer blev alarmen afblæst. Foto: Mathias Øgendal
Dramatik Medarbejder på Jobcenter Ballerup måtte mandag isoleres efter at have fået indholdet af et ukendt pulverbrev over sig.

Det blev en kaotisk mandag morgen oven på en dramatisk weekend, da Jobcenter Ballerup modtog et brev med hvidt pulver i. En medarbejder fra Jobcentret fik det ukendte pulver over sig og måtte isoleres, mens politi, ambulancer og beredskab måtte tilkaldes. I flere timer var der fuld aktivitet i lokalerne på Baltorpvej, inden alarmen kunne afblæses midt på eftermiddagen.

Politiet efterforsker nu hændelsen, men ifølge jobcenterchef Ina Ringsdal, var der ikke tale om et farligt pulver og ingen kom heldigvis noget til.

»Brevet var sendt med underskrift fra en navngiven person og sendt til en navngiven medarbejder. Så derfor åbnede vores medarbejder brevet. Heldigvis var pulveret ufarligt, men vi ved endnu ikke, hvad det præcis var. Det var rigtig ubehageligt, også med weekendens hændelser i baghovedet, men der er ingen sammenhæng,« siger Ina Ringsdal.

Jobcentret afventer nu politiets efterforskning, men jobcenterchefen roser sit personale for håndteringen af den dramatiske situation.

“Alle tacklede det helt roligt og professionelt. Vi får jo indimellem trusler, men sådan noget som det her, er helt anderledes. Det har vi aldrig prøvet før. Men alle tog det helt roligt, “siger Ina Ringsdal, som samtidig sætter sit personales sikkerhed først.

“Vi ved, hvem afsenderen er, men hvad politiet nu gør, ved vi ikke. Det er imidlertid sikkert, at den pågældende person ikke kan kommer her i huset i en periode. Jeg er nødt til at tænke på personalets sikkerhed,” siger Ina Ringsdal.

Ballerup Bladet følger sagen og følger op, når der kommer nyt fra efterforskningen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *