Hvad sker der for trafikken?
Debat Kære politikere og andre i Ballerup kommune. Nu har vi set så mange læserbreve om den nye linje 145. Og jeg tænkte, jeg ville deltage i den diskussion.

For siden I har ændret ruten, har jeg haft et stort besvær ved at komme hjem fra byen og generelt forlade den?

For når man er 15 år, og hverken har kørekort eller andre nemme måder at komme rundt. Så er bussen det eneste nemme transportmiddel.

Jeg har i flere år brugt bussen, når jeg skulle til den indre by, da den holder lige foran mit hus og fører mig nemt til stationen. Derudover har det været min eneste og hurtigste metode til at komme hjem fra byen, hvis jeg havde besøgt nogle udenbys venner.

For når man står på Herlev Station og der ikke kommer andet end H tog, så er det rart at have en anden vej at komme hjem?

Hvis det er tilfældet nu, er jeg nødt til at vente op til 40 minutter på et tog til Skovlunde, og derefter kan der være en ventetid på 20 minutter på Skovlunde Station, derefter en bustur der varer cirka 20 minutter mere end det plejede.

Jeg syntes ærlig talt, det er for slapt gjort. For når jeg så alligevel står på Skovlunde Station har jeg oplevet, at den er kørt lige forbi mig, slet ikke haft det rigtige navn eller nummer?

Jeg respekterer, at det altid tager lidt tid før chaufførerne vænner sig til den nye rute. Men det er altså ikke praktisk, hvis man står og skal med et tog inde i byen på et bestemt tidspunkt.

Normalt ville jeg have taget cyklen, men hvis tilfældet er at man først er hjemme klokken 23.30 Så er det ikke der jeg vil cykle på glatte veje og igennem Åbyvejs helvede med vejarbejde.

Har I måske et svar eller en løsning? For jeg er ved at være godt træt af at stå i kulden og vente på en bus, der aldrig dukker op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *