Fortjent sejr i det svenske
fodbold Lørdag var pigerne fra BSF U17 liga en tur i Malmø, hvor det svenske storhold FC. Rosengård havde inviteret til træningskamp.

Begge hold spiller i deres respektive landes bedste ungdomsrække, hvilket skulle betyde fodbold på højeste niveau.

Kampen blev spillet i højt og intenst tempo, hvor begge hold gerne ville styre den centrale del af banen. Det gav mange gode dueller og flere gode chancer især til et veloplagt BSF mandskab, der virkelig spillede en god kamp med mange fine takter.

Det var dog hjemmeholdet, der satte gang i løjerne, da en uheldig svensk spiller sparkede bolden i eget mål og dermed satte BSF på vinderspor.

Målet satte endnu mere skub i kampen og BSF var toneangivende med flere gode forsøg, men en velspillende keeper i det svenske mål havde flere gode indgreb holdt scoringen nede på det ene mål.

I det 39 minut fik BSF tilkendt et frispark i højre side og på et perfekt indlæg vandt Josephine Visti Mottet duellen og bragte BSF på 2-0, hvilket også var stillingen i pausen.

I kampens 40 minut var BSF anfører Ditte Reitz så uheldig at falde forkert ned efter en tackling og måtte en tur på skadestuen efterfølgende. Skaden var værre end først antaget og der venter Ditte en længere pause fra fodbold.

Anden halvleg startede lige, de svenske piger kom længere frem og BSF blev presset højere på banen. Dette gav dog nogle god omstillingsmuligheder, og da Josefine Visti Motte i det 60. minut bragte BSF på 3-0 var kampen afgjort.

Resten af kampen blev brugt til at prøve nye ting og efter kampen kunne trænerteamet glæde sig over et godt resultat.

Næste opgave for det talentfulde mandskab er på søndag, hvor holdet skal en tur til Brøndby klokken 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *