DF-formanden kom på teknisk skole
thulesen-1.jpg
En elev fra TEC Ballerup forklarer entusiastisk om dagligdagen på skolen, da DF-formand Kristian Thulesen Dahl og Dansk Metal-formand Claus Jensen var på rundtur. Foto: Privatfoto
uddannelse Erhvervsskolernes vilkår og udstyr var i fokus, da formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl besøgte TEC Ballerup.

Det blev en dag ulig de andre, da eleverne mødte ind på Teknisk Erhvervsskole Center (TEC) i Ballerup onsdag morgen. For den dag var der besøg fra selveste Christiansborg.

Det var formanden for Dansk Folkeparti og en af de politikere, der er mest fokus på for tiden, Kristian Thulsesen Dahl, som aflagde besøg. Han ankom sammen med Dansk Metals forbundsformand Claus Jensen. Og de to havde især sigtet rettet mod at snakke erhvervsskolereform og nyt udstyr til erhvervsskolerne.

Thulesen-2

De to gik, med en lille hale af tv-folk efter sig, rundt i lokalerne, snakkede med eleverne og hørte om hverdagen på skolen efter den store reform sidste år.

Der blev også snakket udstyr, fordi en undersøgelse ifølge Dansk Metal påviser, at udstyret på skolerne slet ikke matcher det, som de møder ude i virkelighedens erhvervsliv.

Rundvisningen blev forestået af skolens ledende folk og selvom der ikke kom nogle konkrete løfter ud af besøget, så gjorde besøget indtryk og samtidig lagde det op til at erhvervsskolernes forhold kan indgå som en del af den kommende valgkamp.

Thulesen-3 Thulesen-4 Thulesen-5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *