Danmarks mest populære politiker bor i Ballerup
Mette-Frederiksen2-copy.jpg
måling Justitsminister Mette Frederiksen, der bor og er valgt i Ballerup, er fortsat landets mest populære politiker.

Mette Frederiksen har siden sidste valg siddet med ansvaret for to af de tungeste ministerier, og gennemført både store reformer og stået på mål for upopulære beslutninger. Alligevel scorer hun højt, når danskerne bliver spurgt hvilken politiker, de synes bedst om. Det viser blandt andet en måling foretaget af Epinion for DR fra den 30. januar. Og det er en kæmpe lokal styrke, mener Socialdemokraterne i Ballerupkredsen.

»Vi er naturligvis meget stolte af, at have Danmarks mest vellidte politiker som vores lokale kandidat her i Ballerupkredsen. Det er en styrke for socialdemokratiet, men også for hele Ballerup og Glostrup som Mette repræsenterer. Mette er en udsædvanlig stærk politiker, der både tager ansvar for Danmark, og er i øjenhøjde med os hun er valgt for,« siger Jan Ankler, kredsformand for Socialdemokraterne.

Kredsformanden mener, at forklaringen på ministerens popularitet skal findes i hendes ærlighed og nærvær:

»Mette er en politiker som siger, hvad hun mener, og på en måde så folk forstår det. Hun er ikke bange for at stå på mål for sine holdninger og har hele tiden stået fast på grundlæggende værdier som retfærdighed, solidaritet, ret og pligt,« siger Jan Ankler.

Ballerupkredsen har haft Mette Frederiksen som folketingsmedlem siden hun første gang blev valgt i 2001. Siden 2007 har kredsen dækket Ballerup og Glostrup kommuner. Mette Frederiksen er født i Aalborg, men har i mere end 15 år boet i Ballerup.

På andenpladsen i Epinions måling ligger den radikale socialminister Manu Sareen og på tredjepladsen ligger Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl.

11 kommentarer om “Danmarks mest populære politiker bor i Ballerup”

 1. Per Mortensen siger:

  Vil mene at hun er igang.
  Med sin ilddåb i disse dage.
  Og jeg vil sige at jeg føler mig tryg ved at det er Mette Frederiksen, som er justitsminister.
  Her bliver ikke truffet hovsa løsninger, med hoved under armen , på den store tragedie vi oplevede i forrige uge.
  Men der kommer velgennemtænkte løsninger, samtidig med der reageres med synlighed her og nu.

  1. Michael Brønd siger:

   Vi har i Danmark fået en Justitsminister, der er meget ung. Dette kan man så måske mene er et gode, det er jo trods alt ikke så lang tid siden at hun voksede op i Aalborg. Min mening med dette er at vi her har fået en Ministrere der endnu ikke har glemt, hvordan Samfundet fungere. Vi har fået en Minister der tænker før hun handler.

 2. lorena Franco siger:

  Mette Frederiksen har siden sidste valg siddet med ansvaret for to af de tungeste ministerier, og gennemført både store reformer og stået på mål for upopulære beslutninger. Jeg er meget glad for hende.

 3. Hanne Andersen siger:

  Mette Frederiksen er den mest vellidte politiker, i Danmark
  Ja og det er der rigtig mange grunde til:
  Som beskæftigelsesminister, viste Mette Frederiksen, at når en regering ikke har 90 mandater, var det desværre, en bunden opgave, at indføre de reformer, som blev besluttet af de borgerlige, inklusiv Dansk Folkeparti.
  Som Justitsminister, maner Mette Frederiksen til besindighed: lad nu de forskellige myndigheder undersøge alt omkring det terror-angreb, Danmark blev udsat for hvor 2 mennesker mistede livet og 5 betjente blev såret.
  Mette Frederiksen, ønsker at handle ud fra et oplyst grundlag, når myndighederne har undersøgt alt hvad der skete.
  Jeg og andre kan “næsten” høre nogle ramaskrig fra oppositionen de borgerlige partier, inklusiv Dansk Folkeparti og SF, hvis noget ikke er grundigt oplyst.
  Mette Frederiksen taber heldigvis ikke hovedet, det er blandt andet derfor MF, er Danmark’s mest vellidte politiker. Og det ved danskerne!

 4. Charlotte Holtermann siger:

  Jeg er stolt af snart at skulle føre valgkamp for en politiker, der er så vellidt i hele landet, og som jeg i den grad kan identificere mig med! Hendes lænen sig mere til venstre er noget, partiet har brug for!

 5. jørgen flyr siger:

  Der er noget der er rivende galt med den opreklamering og benægtelser af virkeligheden – Mette Frederiksen er en skandale med et blakket ry som minister, moraliserende og utroværdig, men først og fremmes ansvarlig for gennemførelse af massive sociale nedskæringer og retsløshed.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Jeg ved det lyder absurd, og vil forbløffe mange.

   Men i dette tilfælde HAR Jørgen Flyr ret.

   Mette var en katastrofe da hun sad i den sidste Socialdemokratiske regering, der som bekendt blev ledet af De Radikale.

   Ligesom resten af de Socialdemokratiske ministre løb hun så at sige fra alle løfter.
   Afskedige flere hundrede pædagoger, forringede og skar ned over alt.

   Kun alvorlige hjernesvækkede, fanatiske Socialister eller faktaresistente individer kan mene at hun er gør det godt..

   Hun var forarget over de forældre der meldte deres afkom ind i en privatskole, for så bagefter selv at gøre det samme.

 6. Mads Kristian Nobel Kjær siger:

  Mette Frederiksen er Danmarks dygtigste minister ,og den måde hun står på mål for sine Reformer og forklarer den så den menige Mand også kan forstå det …….Og Hr Jørgen Flyr du er som sædvanlig helt ved siden af virkeligheden ,,,,Mette Frederiksen er i min optik en kommende Formand og Statsminister for Danmarks Største Parti Socialdemokraterne

 7. Per Mortensen siger:

  Det er vist kun dig Jørgen Flyr.
  Der mener Mette Frederiksen har et blakket ry.

 8. jørgen flyr siger:

  typisk for Mette Frederiksen, at hun ikke taler præcist – hun taler udenom, og selvfølgelig mener hun, at den her blå politik er god – der er penge i det. Og så vil hun skide på, hvad hendes lovgivning gør ved mennesker, der bliver ramt.

  https://www.youtube.com/watch?v=kVPOhoZe_8s
  http://politiken.dk/indland/politik/ECE968200/danskerne-synes-mette-frederiksen-er-dobbeltmoralsk/

 9. Poul E. Pedersen siger:

  Ja, ja, jeg ved det lyder helt absurd.

  Men i dette tilfælde vil jeg give Jørgen Flyr helt ret.

  Mette Frederiksen var en katastrofe som justitsminister. ??
  Og har absolut intet vist endnu som partileder.

  Til gengæld husker vi alle da hun bebrejdede alle der ikke meldte deres børn ind i en offentlig skole, for dernæst at melde sine egne børn ind i en Privatskole. ??

  Men OK.

  Hun har intet politisk format vist endnu, så det kan jo komme.
  Sådan hen ad vejen, i tidens fylde. ??

  🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *