Busserne i Skovlunde
debat Jeg har i mange år boet i Skovlunde, og har været en glad og tilfreds borger i Ballerup Kommune, men nu er det nok!

Efterhånden er jeg blevet afhængig af de offentlige transportmidler fordi jeg ikke har en bil. Til daglig bruger jeg min cykel til at handle de mest basale varer i Skovlunde.

I mange år har vi haft en udmærket busdrift i Skovlunde med bus nr. 145, som kørte til Herlev og hvor jeg nemt kunne komme videre, hvis jeg skulle på Herlev Hospital eller handle. Vi kan jo ikke mere få ret mange specielle varer i Skovlunde, da vores center også er ved at være væk.

Udover det fik vi for et par år siden en god buslinje 142, som havde forbindelse til Glostrup Hospital. Denne er også væk nu, og hvorfor det??

Hvad har vi så fået til gengæld?? En ”sightseeings” bus nr. 145 i Skovlunde?

En bus der kører i Skovlunde et par gange i timen uden ret mange passagerer, og det er efter min opfattelse spild af brændstof og arbejdstid for en enkelt buschauffør.

Hvad når denne bus ikke mere har et det ønskede passagertal bliver den så også nedlagt?

Mit spørgsmål er hvorfor der ikke har været ordentlig information om omlægning af bus nr. 142 og 145? Ingen borgere er blevet hørt, og man kan da ikke bare være ligeglade med os i Skovlunde.

I vores nabokommune Herlev kæmper de for at udbygge den kollektive trafik. Lige nu har jeg læst at borgmesteren prøver at få 5A til kommunen. Herlev Kommune udvider altså, mens Ballerup Kommune åbenbart afvikler.

Mit spørgsmål til sidst er: Hvad er fremtiden for busdriften i Skovlunde? Skal Skovlunde være ligesom udkants Danmark med forringet kollektiv trafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *