Basketdrenge vandt sølv ved Amagercup
Jonstrup-basket-U12-drenge-copy.jpg
En stolt Jonstruptræner Ole Jansen med sine spillere. Liggende fra venstre ses Aske og Luka, knælende i midten ses Theodor og bagerst fra venstre ses Emil, Jens Asger, Marius, Oscar og Lucas Foto: Privatfoto
Basketball I weekenden 23.-25. januar deltog Jonstrup Basketball Klubs U12 drenge i det store stævne Amager Mini Cup, hvori der alene i drengenes aldersgruppe deltog 23 hold fra ind- og udland fordelt i fem gruppespil.

I den indledende pulje blev det til to nederlag til Virum og Stevnsgade og to sejre over Malbas fra Malmø og Værløse. Derefter var holdet kvalificeret til knald eller fald-kampe i B-rækken i kraft af den flotte tredjeplads i indledende gruppe.

Kvartfinalen var mod Glostrup, der blev totalt kørt over med 45-26, og så var drengene klar til semifinalen, der var mod Hørsholms andethold.

Her vandt Jonstrup med 32-22 efter en fantastisk afslutning. Fire minutter før tid var kampen helt lige 20-20, men aggresivt forsvar og en række hurtige opløb gjorde at Jonstrup vandt den sidste del af kampen med 12-2.

Så var Jonstrup sensationelt i finalen mod Hørsholms førstehold, der til dagligt spiller i Mesterrækken.

»Det var trods alt for stor en mundfuld – og kræfterne var dybest set også ved at slippe op efter syv kampe på to dage,« fortæller træner Ole Jansen.

Ret hurtigt kom Jonstrup bagud, og endte med at tabe finalen stort med 56-25.

»Nederlaget i finalen skal dog ikke overskygge en fremragende indsats af drengene igennem hele turneringen, navnlig i kvart- og semifinalen,« siger en stolt træner.
Læs mere om klubben på www.jonstrupbasket.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *