Antisemitismens grimme fjæs har medvind
konflikt Ikke siden anden verdens krig har jødehadet været så udbredt som det er nu.

Ikke siden anden verdens krig har jødehadet været så udbredt som det er nu.

Endnu engang må jøderne stå for skud for verdens brandpunkter, med begrundelsen af deres fremgangsmåde i konflikten mellem Israel og Palæstina.

I en TV udsendelse (deadline) den 2 feb, udtalte en historiker ud fra undersøgelser ovenstående postulat.

Der var tre hovedårsager til at jødehadet ikke har været større siden Anden verdenskrig.

1. Det gamle kendte jødehad for de ultra højreorienteret.

2. Hadet fra den arabiske del af det europæiske samfund.

3. Den ensidige kritik af Israel fra den yderst venstrefløj herunder Enhedslisten

Punkt et er en gamle kending og behøver ikke den store debat.

Derimod er punkt to skræmmende. Den arabiske gruppe der flygter i sikkerhed i vesten, fordi de selv har været forfulgt, for derefter at mene sig ret til at forfølge jøder der i generationer har boet i eksempelvis Danmark.

Det er en minoritet af de flygtningen der forfølger og opildner til dette jødehad, men minoriteter er farlige, se på Hitlers enegang fra tyverne og frem, hvor en minoritet blev til massehysteri og herefter 60 millioner menneskers død. Hvoraf seks millioner jøder blev decideret udryddet.

Det her er ikke et læserbrev der skal tage stilling til Israel/Palæstina konflikten. Men jøder er lige så forskellige som andre samfundsgrupper, lige så forskellige som muslimer, buddhister, katolikker, kristne. etc, og derfor har de også forskellige holdninger til Israels håndtering af konflikten i mellemøsten.

Jeg er selv af Færøsk afstaming for nogle generationer tilbage. Jeg er altså Ferker. Men ingen skal stille mig til ansvar for deres årlige nedslagtning af grindehvaler. En parallel der kan trækkes til, at herboende danske jøder, danske statsborger i generationer skal slagtes bare fordi de er jøder.

Hvornår stopper forfølgelsen af disse mennesker fordi de har en anden tro end vores? Hvornår kan de sende børn i skole uden de skal passes op af livvagter? Hvornår kan de deltage i samfundsdebatten?

Den tredje og næsten mest skræmmende grund til jødehadet iflg. undersøgelsen er den yderst vensterfløj på den politiske scene. Partier som er medlem af de forskellige Europæiske parlamenter herunder Folketinget.

Sagt med andre ord, vi har politikere på venstrefløjen der med deres ensidige retorik opildner til jødehadet hvis man skal tro disse undersøgelser.

Det er sgu da noget af en øjenåbner. Vi som danskere reddede vores medborgere under anden verdenskrig. 95 procent fik vi bragt i sikkerhed. De gjorde vi fordi vi er som vi er. Et tolerent folkefærd der ikke acceptere forfølgelse af andre grundet deres meninger eller tro.

Den holdning har vi som flest stadig og det skal vi holde fast ved. Men vi skal samtidig gøre alt for at bremse den kedelige udvikling og vi har alle et kæmpe ansvar for at jøder kan færdes trygt i vores gader, ikke skal beskytte deres børn med PET og maskinpistoler.

Det er politikernes ansvar. Det ansvar må de sammen med den danske befolkning tage på sig nu. Der skal og må slås hårdt ned på de mennesker i vores samfund der mener det i orden at forfølge andre grundet deres tro.

Om det er muslimer, kristne, katolikker, buddhister eller ganske almindelige venstrefløjspolitiker skal de stoppes her og nu.

Aldrig mere holocoust.

Shalom

5 kommentarer om “Antisemitismens grimme fjæs har medvind”

 1. jørgen flyr siger:

  Shalom betyder fred, men zionismen betyder krig
  Sørgeligt at Kim Pedersen i læserbrev sidste uge ikke ser forskellen. Han slutter sit brev med shalom, men erklærer inden da krig mod venstrefløjen, som han beskylder for medvirken til jødeforfølgelser.
  I dagens presse kan man læse at Israel igen udvider sine bosættelser, hvorfor gør de det? Ser du deres flag, ønsker zionisterne at oprette et Stor-israel – en jødisk stat fra Nilen til Eufrat (jødestjernen og de to blå striber i flaget), dvs. yderligere erobre områder fra de omgivende lande. De fleste børn lærer i skolen om den jødiske ghetto som nazisterne oprettede i Warszawa, hvor jøderne levede under kummerlige forhold og blev knust. Jøderne var ofre, men zionisterne i dag misbruger den offerrolle med samme nazimetoder over for palæstinenserne: De har opført en høj mur rundt om Gaza, smadrer systematisk området, som sidste år blev 20% mindre, da man oprettede ”en sikkerhedszone”. De tilbageholder tilførsel af mad, medicin, energi, byggematerialer, opkrævede skatter osv. Dræber tusindvis af uskyldige civile, ruger droneangreb, slår palæstinensere ihjel uden rettergang, fængsler i flæng, herunder børn, som de brugers om levende skolde fastspændt på kølerhjælmen osv. Dansk Folkeparti at kritiserer ikke disse rædsler, men vil hellere mere krig mod islam og muslimer, men det skal ikke hindre venstrefløjen at rette berettiget kritik. Sørgeligt at vores nuværende og tidligere regeringer ikke fører en mere aktiv udenrigspolitik men stiltiende accepterer disse krænkelser af menneskerettigheder og brud på folkeretten. Hvis Kim synes venstrefløjen er kritisk, skulle du følge med i hvordan jøder i Israel og rundt om i verden fordømmer Israels zionister for deres handlinger og støtter palæstinenserne. Så Kim, stik du bare fredspiben ind.

 2. kim pedersen siger:

  Hr Flyr
  Nu det anden gang jeg har et læserbrev hvor du ikke læser hvad jeg skriver.
  Jeg skriver det IKKE handler om Israel konflikten, men derimod om at lade jøderne være i fred.
  De er lige så forskellige som du og jeg.
  Læs nu hvad der skrives inden du melder ud.
  Jeg melder ikke krig mod venstre fløjen med vitere en historiker, da det kom meget bag på mig hvad den undersøgelse viste.
  Det er ubærligt at folk forfølges pga af deres tro.
  Jeg er sikker på der er mere end en holdning blandt jøder i Danmark til Israel, lige som der med garanti i Israel er mere en en holdning.
  Jeg var i Polen for nogle måneder siden og kom i snak med en flok Israelske skolebørn da de var på besøg for at se Autwitz.
  Jeg blev med det samme fjernet fra de unger af bevæbnet sikkerhedsvagter.
  Hvis ikke det er sørgeligt så ved jeg ikke hvad.
  De børn er da ikke en del af en storpolitisk konflikt, og skulle som alle andre børn i denne verden kunne færdes frit
  Det andet er ubærligt

 3. kim pedersen siger:

  Hr Flyr
  Nogle spørgsmål
  Mener du at det er ok at jøder er forfulgt fordi Israel handler som de gør?
  Mener du det ok, deres børn skal beskyttes med maskin pistoler når de i skole.
  Mener du det ok, at en jøde ikke kan være stolt af sin religion?
  Bare fordi de er jøder tænker de jo ikke ens.
  Vil du stå på mål for mine meninger ?
  Vil du stå på mål for DF meninger ?
  Vil du stå på mål for Johnny Hansens meninger (Nazist)
  Jamen det skal du for de er Kristne. De er Danske.
  Det jo det du siger ang. jøder

 4. jørgen flyr siger:

  Jeg kan ikke tage Kim alvorligt, da han ikke er klar over hvad han skriver. Han angriber venstrefløjen for berettiget og nødvendig kritik af Israels terrorisme over for palæstinenserne, og vil hellere forsvare nazisten Johnny Hansen – så kan den udmelding hvis ikke være mere klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *