Voldsom bilbrand i Måløv
bilbrand_1-copy.jpg
Ukendte gerningsmænd satte natten til mandag i sidste uge ild til en bil ved Eskebjerggård, det gik også hårdt ud over nabobilen, hvis ejer tilfældigvis opdagede branden. Foto: Privatfoto
Politi Det var noget af et syn, der mødte beboerne på Eskebjerggård i Måløv natten mellem søndag og mandag i sidste uge, da et ordentligt brag fik flere op af sengene.

Omkring klokken 00.50 luskede to mænd i mørkt tøj hen til en VW Passat, der holdt parkeret ved Eskebjerggård. En af områdets beboere, Allan Ottosen var i samme stund gået ud på sin altan, hvor han stod og nød en aftensmøg, da han hørte en voldsom rumsteren ned på parkeringspladsen:

»Der er meget mørkt, så jeg kunne ikke se, hvad der foregik, men tænkte, at det måske var optakt til indbrud i bilerne,« forklarer han.

»Pludselig lød der en eksplosion, og der stod høje flammer op over Passaten,« tilføjer han.

bilbrand_2-copy

Allan Ottosen når at høre, at én af gerningsmændene talte dansk uden accent. Og sekunder før eksplosionen aner han to eller tre skygger løbe væk fra bilerne og derefter ned ad trappen fra Eskebjerggård til Måløvvang, fortæller han.

VW Passaten udbrændte totalt og Allan Ottosens Suzuki Cross, der holdt ved siden af blev også totalskadet.

Brandårsagen efterforskes og Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre med oplysninger til sagen på telefon: 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *