Vind Niels Arden Oplevs ’Kapgang
kapgang.jpg
Tag med tilbage til de glade 70’ere i Niels Arden Oplevs film ’Kapgang’. Foto: Nordisk Film
konkurrence I denne uge kan man vinde den danske film 'Kapgang'.

Velkommen i de voksnes rækker! I denne uge har vi sat Niels Arden Oplevs hyldest til de glade 70’ere, baseret på Morten Kirkskovs roman af samme titel ’Kapgang’ på højkant i vores dvd-konkurrence.

Kapgang foregår over et par uger i året 1976. Martin er en habil kapgænger og i fuld fart på vej ind i de voksnes rækker – han skal nemlig snart konfirmeres.

Men en tung skygge lægger sig over hans familie og resten af den lille provinsby, da hans mor pludselig dør – ganske ubelejligt. For hvad gør man, når man både er forelsket i Kristine og måske også lidt i sin bedste ven, Kim?

Og når ens far er kuldsejlet af sorg og opsøger byens sexede damefrisør, og man oveni både skal time sin egen seksuelle debut og planlægge bordplanen til sin konfirmation?
Man keder sig ikke i Sønder Omme…

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’Kapgang’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Niels Arden Oplev slog for alvor igennem som filminstruktør med filmen Drømmen, som også fik en Robert. Hvilket år?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 19. januar klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.

kapgang2