Vind Cykelmyggen og Minibillen
cykelmyggen-og-minibillen-copy.jpg
Cykelmyggen og alle vennerne kommer ud på nye eventyr i ’Cykelmyggen og Minibillen’, som du kan vinde i denne uge. Foto: Nordisk Film
Konkurrence Cykelmyggen Egon er tilbage i en ny film ’Cykelmyggen og Minibillen’, som du kan vinde i denne uge.

Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar.

Loppepigen Miranda mobber Mini og lokker ham til at bryde ind i Dagmars linedans, så hun falder og forstuver foden. Dybt beskæmmet stikker Mini af og bliver optaget i en røverbande under ledelse af Skarnbassen Basse, som beordrer Mini til at bryde ind i biernes honninglager. Men bi-soldaterne fanger ham, og han idømmes livsvarigt strafarbejde.

Bi-prinsesserne synes, han er nuttet og bruger ham som kæledyr, men han flygter og søger beskyttelse hos røverne, som i mellemtiden har stjålet Egons cykel.

Miranda har fortrudt sin mobning og sammen med Mini og deres venner, prøver de nu med list og mod at tilbageerobre Egons elskede racer

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fire eksemplarer af ’Cykelmyggen og Minibillen’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder dansemyggen?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 12. januar klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.