Vind comedy med Klan
rune.jpg
Vi sætter fem dvd’er med ’Det Stribede Show’ på højkant i denne uge. Foto: Nordisk Film
Konkurrence Der er gode grin og tossede trick til fem heldige vindere i denne uge:

I efteråret 2013 og foråret 2014 begejstrede mestertrylleren Rune Klan med ’Det Stribede Show’. Undervejs blev det også til en helt særlig version af showet KUN for 500 døve. Showet blev i alt opført 87 gange og set af over 50.000.

’Det Stribede Show’ er i tråd med Rune Klans tidligere shows, men Rune er blevet voksen og har forfinet sit helt unikke miks af magi og humor.

Rune Klan var ikke alene på scenen. På hele turnéen havde han sine gode venner med. Den sydafrikanske guitarist Daniel Rosenfeldt, den spanske kameramand Juan og brandmanden ’Lasse fra Lunden’. Den spøjse teamsammensætning var med til at binde showet sammen, og give publikum følelsen af et unikt fællesskab mellem dem selv, Rune og resten af holdet.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af Rune Klans ’Det Stribede Show’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Rune Klan spillede den ene halvdel af figurerne i sketchshowet ‘Tak for i aften’. Hvilken anden komiker spillede de resterende roller?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 26. januar klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.