Vedr. supercykelstien
Debat Ved beslutningen om at bruge syv millioner på supercykelstier udtalte borgmesteren: »Så tager vi de lavthængende frugter med,« i sin slutreplik på vedtagelsen, kommer vi måske nu disse specielle ord en forklaring nærmere for mig som tilfældig radiolytter af et kommunalbestyrelsesmøde, hvor supercykelstierne indgik for vel trekvart år siden.

Borgernes fortællinger i Ballerup Bladet om den ulykkelige og ikke mindst kvajede gennemførelse af cykelstien på Hold-An Vej mellem Bueparken og Vestbuen minder om et komplet uengageret forarbejde og et hån mod almindelig udgiftsførelse overfor alle, både i og udenfor kommunen, hvis der ligeledes er tale om regionstilskud på stierne, hvad man godt kunne tro i disse mill.

Lad de folk komme ud i det private erhvervsliv. Så de kan få at vide hvad de duer til.Og måske så finde en mere egnet arbejdsplads

Alligevel bliver der plads til lidt ros, for selverkendelsen af det totalt mistede overblik, og tilsidesættelse af normalt grundigt projektforarbejde, at bevillingen pludselig kom og ingen sagde fra, (på grund af det »gode«! vejr), – når nu pengene blinkede på den mange måneders gamle beslutning. Er naturligvis fuldstændig forkert at bruge som undskyldning og den med vejret, har nok alle hørt før. Men det er da godt, at man bagefter vil undersøge forholdene til bunds, som afdelingslederen i Park og Natur mente måtte ske

Dette er ren input til borgere med offentlige tvister, om hvordan man alligevel kan klare ærterne, når nu uheldige håndværkere, eller en selv, sløser hele herligheden op og glemte at måle op før vinduerne bestilles, eller bare forventer at tegningerne jo kan laves bagefter, hvis huset ligger forkert osv.

1 kommentar om “Vedr. supercykelstien”

  1. Poul E. Pedersen siger:

    Erik Gram.

    Du har fuldstændig ret i Din beskrivelse af denne famøse såkaldte “Supercykelsti”.

    Stærkere ord kunne bruges, men i erkendelse af at lederen af afdelingen nu har erklæret her i bladet at det hele skal laves om, vil jeg vente og se hvad der videre sker i sagen.

    Men Du har ret i at denne enorme fadæse har kostet penge, mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *