Svar til Jørgen Flyr
Debat Takker for de pæne ord fra Jørgen Flyr.

Jeg lader dem der kender mig bedømme mine ord ud fra mine handlinger. Her er jeg helt tryg, og har ikke problemer med at kigge mig selv i spejlet.

Og ja Mette Frederiksen er en af de dygtigste politikere vi har i Danmark.

Og om jeg bor på en anden planet, må du spørge mine naboer, genboer og overboer i Eskebjerggård om.

Eller de mennesker jeg møder i toget, på arbejde, på gaden, der hvor jeg handler, SuperBest, der hvor min spindoktor flinke Søren giver mig nyt fra hvad folk mener. På den lokale, i foreninger, i råd, forretningsfolk lokalt, Hus Forbi sælgeren, almene boligeres bestyrelser – eller når jeg smutter forbi 3F eller BUPL og lige bliver opdateret på, hvordan de ser på verden. Plus alle dem jeg møder i mit politiske arbejde.

3 kommentarer om “Svar til Jørgen Flyr”

 1. Mads Kristian Nobel Kjær siger:

  Jørgen Flyr er mod alt og alle der er Socialdemokrater ,,i 2013 kom HR Flyr ind i Bestyrelsen af SIND i Ballerup og de har noget de kalder Cafe Sind sidste onsdag i hver måned og første gang efter sommerferien 2013 skulle der jo være Cafe Sind og der var Lolan Ottesen Og Hanne Andersen indviteret for at svare på spørgsmål om Physikatri ,og det var ikke for andet de 2 damer var med til Cafe Sind for ,men HR Jørgen Flyr trådte ud af Sinds Bestyrelse Omgående begrundelse jeg citerer flyr ord : jeg skal ikke sidde i en forening der støtter Socialdemokraternes valgkamp ; Citat Slut ….. manden er jo helt ved siden af virkeligheden ,og Hr Flyr Tror også på Nisser når han tror Enhedslisten bliver Større end Socialdemokraterne ,

 2. jørgen flyr siger:

  Socialdemokratiet er på tilbagetog, her som i Grækenland hvor de gik tilbage fra 40 % til 4 % af stemmerne. Det måtte jo komme, når man gentagne gange har fyldt befolkningen med løgn. Dit indlæg er krampagtigt og taler for sig selv, og dit citat må være frit efter din hukommelse, men jeg skal gerne hjælpe dig lidt med nedenstående indlæg fra Ballerup Bladet.:

  Lolans usandheder om misbrug af Sind

  Jeg har oplevet Lolans omskrivninger af virkeligheden på første hånd. Derfor påstår Lolan at hun aldring har mødt mig, at jeg ikke deltog i Sinds generalforsamling, ikke var medlem af bestyrelsen, men suppleant. Lolan lyver, men føler næppe at det belaster hendes troværdighed.

  Lolans mail til Sven af 12.8.2013 dokumenterer at hun ikke ønskede et tværpolitisk møde: ”Vi – Hanne Andersen fra Regionen og jeg – vil meget gerne have jer med til ét debat/valgmøde, som vi påtænker at holde i oktober/november, hvor I vil kunne få mulighed for et lille oplæg om, hvad I mener der kan gøre de tilbud vi har til borgerne”. I strid med denne sandhed skriver Lolan i læserbrevet sidste uge: ”Jeg er naturligvis medlem af Sind (derfor skriver jeg også vi i mailen til Sven) ”. En dødssyg ”vi” – forklaring. Men Lolan kunne også have fortalt at hun meldte sig ind på selve generalforsamlingen. Det er usandt når hun om mig skriver: ”Du mødte ikke op, men havde givet besked om, at du gerne ville være suppleant, hvis der manglede en sådan. Det gjorde der, og du blev valgt til suppleant. Jeg ved ikke, om du har været aktiv, og om du har bidraget med noget til foreningen. ” ”Men jeg har været med til at synliggøre foreningen Sind”.
  Her kunne Lolan blot havde kontaktet Sinds bestyrelse, som hun siger hun kender så godt, eller læst referatet fra generalforsamlingen, som hun selv sendte til Ballerup Bladet. Faktum er at jeg på generalforsamlingen blev valgt til bestyrelsen, og dernæst valgt som sekretær. Da generalforsamlingen sluttede havde Lolan og jeg en længere samtale, så vi har mødtes. Lolan undergraver bestyrelsen da hun 12.8.2013, i stedet for at kontakte Sinds formand, kontakter Sven uden for bestyrelsen for at få sit møde gennemført. Hvorfor? Annoncen om mødet med fotoet af jer to socialdemokrater, fortæller at mødet skulle bruges til at fremhæve jer. Socialdemokratiet skulle betale annonceringen af mødet, eller hvad, mens Sind skulle stå som arrangør. Mens jeg indtil dette misbrug af Sind nåede at arbejde i bestyrelsen, har Lolan kun været optaget af dig selv. Dem der har stemt på Lolan til kommunalbestyrelsen, har fået en nitte uden indhold og en uærlig politikker.

 3. Karsten Kriegel siger:

  Det er sjældent, jeg er enig med Jørgen Flyr, men i denne sag, kan jeg ikke andet end bakke op. Det er ikke et ukendt fænomen, at socialdemokraterne her i byen misbruger det frivillige foreningsliv og andre aktører til at promovere sig selv.

  Jeg deltog i kommunalvalget i november 2013 i SIND´s vælgermøde. På trods af at det fremstod som et tværpolitisk møde, var der i annonceringen forud for mødet kun socialdemokrater med på fotoet (Lolan og Hanne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *