Svar til Jørgen Flyr
debat Om jeg bor på en anden planet, må du spørge mine naboer genboer og overboer om i Eskebjerggård.

Eller de mennesker jeg møder i toget, på arbejde, på gaden, der hvor jeg handler, SuperBest der hvor min spindoktor Søren giver mig nyt fra hvad folk mener. I foreninger, i råd, almene boligeres bestyrelser – eller når jeg smutter forbi 3F eller BUPL og lige bliver opdateret på, hvordan de ser på verden. Plus alle dem jeg møder i mit politiske arbejde.

Når man dertil lægger barnefødt næsten ved Ballerup kirke, hvor jeg snart har boet i 60 år i kommunen. Ca 20 år i hver bydel. Føler jeg mig på meget sikker grund her i kommunen.

Angående de forringelser, som du mener, jeg overser, kan jeg kun sige, at både her i Ballerup Bladet, i landsdækkende aviser og på min facebook. Gjort opmærksom på de problemer

11 kommentarer om “Svar til Jørgen Flyr”

 1. jørgen flyr siger:

  Per Mortensen, Storm P. og selvcensur.

  Når jeg læser Pers indlæg, kommer jeg til at tænke på Storm P.
  – Har man ikke andre glæder her i livet, så har man dog selvglæden.

  Det er desværre kendetegnet ved Pers indlæg at han bruger masser af
  spalteplads på at fremhæve sig selv, frem for at uddybe hvad det er for problemer som regeringen belaster befolkningen med. Per er her mundlam eller hedder det skriveblokeret, når det gælder at afdække krisen og krisens årsager. Det ville ellers styrke klassebevidstheden og solidariteten, hvis han kunne fortælle hvorfor den socialdemokratiske ledede SR-regering angriber vores sociale velfærd og demokratiske rettigheder.Og hvorfor gennemføres samme nedskæringer i resten af EU? Per bidrager heller ikke med forslag til lokale aktiviteter, protester og modstand mod denne udvikling, men vælger i stedet at idoliserer Mette F, for Per er loyal i “medgang og modgang”, som han kalder det.

  Aktuelt forsøger justitsminister Mette Frederiksen at udnytte drabene i Paris til at begrænse ytringsfriheden over for den stadig mere utilfredse og kriseramte befolkning. Nu vil hun give (magthavernes) politi og efterretningstjeneste øgede beføjelser til overvåge danskernes brug af internettet, rejseaktiviteter o.s.v., samtidig med at vi også har set censur mod dagblade og medier. Pers selvglæde og tavshed om disse forhold fremmer løgnen frem for debatten.

  1. Mads Kristian Nobel Kjær siger:

   Det er ikke Per Mortensen Men Hr Jørgen Flyr man skulle tro bor på en anden planet

   1. jørgen flyr siger:

    Har ikke skrevet, at Per bor på anden planet, men at man skulle tro vi ikke boede på samme planet. Men dejligt at at konstatere at Per har naboer og genboere der kan fortælle ham hvor han bor. Men det afgørende er det almen politiske, at hvor tror Per at han bor. Han fortæller at han er socialdemokrat, men at han går ind for en anden politik.
    Hvis du synes det er i orden bliver det din sag. Men et er årsagen til tit indlæg.

    1. jørgen flyr siger:

     beklager uset trykfejl: Der skulle have stået “det er årsagen til mit indlæg”

 2. jørgen flyr siger:

  Enhedslisten større end S i hovedstaden

  Prognose baseret på 60.000 interview og vægtede meningsmålinger viser, at Enhedslisten er større end S i København. Endelig er S vælgere vågnet op og er gået til et socialt demokratisk parti. Prognosen – der er lavet for Altinget af professor Søren Risbjerg Thomsen fra Aarhus Universitet på baggrund af et vægtet gennemsnit af december måneds troværdige meningsmålinger og cirka 60.000 Gallup-interviews fra september 2013 til oktober 2014 – viser at Liste Ø får 4 mandater ved det kommende folketingsvalg, mens S må nøjes med tre.

  Men lærer A noget af det? – Nej, de fortsætter deres selvmordskurs.
  – Godt vi har EL Enhedslisten de er de ægte socialdemokrater, skriver Magnus L og Bendt L fortsætter: – Er glad for at jeg meldte mig ud af Socialdemokraterne og ind i EL.

 3. Michael Brønd siger:

  Kære Hr. Jørgen Flyr de spøger om Per lever på en anden planet? Så vidt jeg ved er der ikke fundet liv på andre planeter. Det skulle da lige være Scientologi der mener det. Nu er Per jo Socialdemokrat, så hvorfor skal han gå ud og undsige Regeringen, med problemer som der er blevet videreført fra den borgerlige regering? Men nu er jeg nysgerrig af natur, hvor har regeringen angrebet vores demokratiske rettigheder?
  Det er et postulat som jeg gerne vil se.
  Du Anklager Mette Frederiksen for at udnytte drabene i Paris, at du i det hele taget skriver det er en vulgær måde at føre sine meninger frem på. I min vildeste fantasi er det kun Højrefløjen der bruger Paris, til sine udtagelser. Hvad for en Presse er der blevet udøvet censur imod? Personligt synes jeg at det er godt at vi har en regering ( Folketing ) der går aktivt ind for at vi har et sikkert land at bo i. Jeg ved godt at der er delte meninger om dette. I Håb om en god debat.

  1. jørgen flyr siger:

   Hej Michael, hvis du ser efter påstår jeg ikke Per lever på en anden planet hvilket jeg dementerer her på linket i går kl. 16. Men det har du måske ikke hæftet dig ved. Jeg har skrevet speciale om der er liv på Mars men et er en anden historie, jeg ikke vil bruge tid på her.
   Det skulle ikke forstås bogstaveligt,men er en talemåde.

   Hvorfor skal Per undsige regeringen? Ja det bør han hvis han er i stand ti at sondre mellem valgløfter, Socialdemokraternes kritikker af den tidligere regering, og den faktiske blå politik der er blevet gennemført og som har ført til øget ulighed i samfundet (hvilket i øvrigt er i strid med regeringsgrundlaget). Per har flere gange udtalt at han er i mod dagpengeforringelserne, men synes det er i orden at problemet først tages op efter valget efter forslag fra en nedsat dagpengekommision, hvis mandat er at det ikke må koste noget. Det er jo det rene hykleri.

   Du beskylder min argumentation for vulgær. Det er et stærkt ord, hvis du ønsker en god debat.
   Men som jeg skriver har Mette Frederiksen efter drabene i Paris, fundet det betimeligt at stramme op mod terrorismen ved at begrænse ytringsfriheden overvågning, kald det hvad du vil. Jeg nævner konkret, at hun vil give politi og efterretningstjeneste øgede beføjelser til overvåge danskernes brug af internettet, rejseaktiviteter o.s.v.. Efterfølgende er det også kommet frem at hun vil skærpe straffen for dem der rejser til Syrien for at kæmpe i ISIS for landsforræderi hvis de kæmper mod danske militære. Men de danske F16 fly opererer ike i Syrien men Irak. Har nogen i øvrigt talt om de danskere der tager til Israel som terroriserer/smadrer palæstinenserne i Gaza.

   Sikrer regeringen at vi har fred – et sikkert sted at bo. Nej – regeringen deltager i USAs og Israels krige. Vi har været i krig konstant siden 2001, og alle erfaringer viser at reaktioner på aggressioner kan ramme tilbage med terror. Jeg skal uddybe det en anden gang, hvis det bliver nødvendigt. Men den stigende ulighed i samfundet truer også vores sikkerhed. De fascistiske kræfter i samfundet udgør også en risiko, hvis der ikke udvikles demokrati og velfærd.

   Censur:
   ROJ TV fik sendeforbud og en bøde på 10 millioner, efter at det var blevet dokumenteret, at de støttede den kurdiske terror organisationen PKK. Der var altså tale om et konkret lovbrud ifølge dansk lov. Oluf Jørgensen, dansk anerkendt mediejurist gennemgik sagen meget grundigt med adskillige dybdegående artikler mv. Det der var, og er, dybt problematisk er hvem der har defineret PKK, som terror organisation og at menneskerettigheds organisationer, som advarede omkring lukningen af ROJ TV, blev fuldstændigt overhørt.Både bøden og sendeforbuddet til ROJ TV er dybt, dybt rystende. Som bekendt var det den meget omtalte “betaling” til Tyrkiet for at Anders Fogh Rasmussen blev generalsekretær i Nato (men an selvfølgelig ikke dokumenteres) .
   Men kurderne er sidenhen “strøget” af terrororg.listen, og støttes nu af Danmark med våben i Irak og Syrien.
   http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=19881
   http://www.fnforbundet.dk/arkiv/2011/terror-eller-kurdernes-al-jazeera

   Der er mange andre eksempler på censur, fx:
   http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-02-28/politiets-censur-ulovlig
   http://www.arbejderen.dk/artikel/2011-02-04/politisk-censur-i-danmarks-radio
   http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-03-02/fogh-afkr-ves-svar-om-censur
   http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-03-02/fogh-afkr-ves-svar-om-censur
   http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-11-23/censur-mod-che-bog

   1. jørgen flyr siger:

    Siden 1980 har USA invaderet 35 gange i 27 forskellige lande:

 4. Per Mortensen siger:

  Ja Mette Frederiksen er en knalddygtig politiker.
  Og ja selvfølgelig skal der reageres når, man går i krig mod Danske soldater eller opildner til dette.

  1. jørgen flyr siger:

   Hej Per, som tidligere nævnt bekræfter du med dit indlæg, at du er ukritisk når det drejer sig om Mette F. En politikker kan være dygtig, hvis hun kender det politiske spil og får sine ting igennem. Jeg synes hun er usympatisk, men er fokuseret på indholdet, og de sociale nedskæringer og demokratiske indskrænkninger hun står for.

   Per, der er ikke danske soldater i Syrien, hvilket ville stride med folketingsbeslutningen.
   Jeg mener det er tåbeligt at Danmark deltager i USAs krige. USA har selv været med til at skabe ISIS, som er en videreudvikling af al-Qaeda .Det er en islamisk, paramilitær bevægelse grundlagt af Osama bin Laden og Ayman al-Zawahiri i slutningen af 1980’erne som et samlingspunkt for arabere, som kæmpede i Afghanistan mod Sovjetunionen. Al-Qaeda bistod med at rekruttere, finansiere, transportere og træne sunnimuslimske ekstremister til den afghanske modstandsbevægelse. al-Qaeda har optaget medlemmer af den nu nedlagte gruppe, al-Jihad.

   Jeg ved ikke hvor stærk du er til engelsk, evt. se denne lille video med en der er:
   https://www.youtube.com/watch?v=5-Mc0ySVbxU&app=desktop

   hilsen Jørgen

 5. jørgen flyr siger:

  Hej Michael, hvis du ser efter påstår jeg ikke Per lever på en anden planet hvilket jeg dementerer her på linket i går kl. 16. Men det har du måske ikke hæftet dig ved. Jeg har skrevet speciale om der er liv på Mars men et er en anden historie, jeg ikke vil bruge tid på her.
  Det skulle ikke forstås bogstaveligt,men er en talemåde.

  Hvorfor skal Per undsige regeringen? Ja det bør han hvis han er i stand ti at sondre mellem valgløfter, Socialdemokraternes kritikker af den tidligere regering, og den faktiske blå politik der er blevet gennemført og som har ført til øget ulighed i samfundet (hvilket i øvrigt er i strid med regeringsgrundlaget). Per har flere gange udtalt at han er i mod dagpengeforringelserne, men synes det er i orden at problemet først tages op efter valget efter forslag fra en nedsat dagpengekommision, hvis mandat er at det ikke må koste noget. Det er jo det rene hykleri.

  Du beskylder min argumentation for vulgær. Det er et stærkt ord, hvis du ønsker en god debat.
  Men som jeg skriver har Mette Frederiksen efter drabene i Paris, fundet det betimeligt at stramme op mod terrorismen ved at begrænse ytringsfriheden overvågning, kald det hvad du vil. Jeg nævner konkret, at hun vil give politi og efterretningstjeneste øgede beføjelser til overvåge danskernes brug af internettet, rejseaktiviteter o.s.v.. Efterfølgende er det også kommet frem at hun vil skærpe straffen for dem der rejser til Syrien for at kæmpe i ISIS for landsforræderi hvis de kæmper mod danske militære. Men de danske F16 fly opererer ike i Syrien men Irak. Har nogen i øvrigt talt om de danskere der tager til Israel som terroriserer/smadrer palæstinenserne i Gaza.

  Sikrer regeringen at vi har fred – et sikkert sted at bo. Nej – regeringen deltager i USAs og Israels krige. Vi har været i krig konstant siden 2001, og alle erfaringer viser at reaktioner på aggressioner kan ramme tilbage med terror. Jeg skal uddybe det en anden gang, hvis det bliver nødvendigt. Men den stigende ulighed i samfundet truer også vores sikkerhed. De fascistiske kræfter i samfundet udgør også en risiko, hvis der ikke udvikles demokrati og velfærd.

  Censur:
  ROJ TV fik sendeforbud og en bøde på 10 millioner, efter at det var blevet dokumenteret, at de støttede den kurdiske terror organisationen PKK. Der var altså tale om et konkret lovbrud ifølge dansk lov. Oluf Jørgensen, dansk anerkendt mediejurist gennemgik sagen meget grundigt med adskillige dybdegående artikler mv. Det der var, og er, dybt problematisk er hvem der har defineret PKK, som terror organisation og at menneskerettigheds organisationer, som advarede omkring lukningen af ROJ TV, blev fuldstændigt overhørt.Både bøden og sendeforbuddet til ROJ TV er dybt, dybt rystende. Som bekendt var det den meget omtalte “betaling” til Tyrkiet for at Anders Fogh Rasmussen blev generalsekretær i Nato (men an selvfølgelig ikke dokumenteres) .
  Men kurderne er sidenhen “strøget” af terrororg.listen, og støttes nu af Danmark med våben i Irak og Syrien.
  http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=19881
  http://www.fnforbundet.dk/arkiv/2011/terror-eller-kurdernes-al-jazeera

  Der er mange andre eksempler på censur, fx:
  http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-02-28/politiets-censur-ulovlig
  http://www.arbejderen.dk/artikel/2011-02-04/politisk-censur-i-danmarks-radio
  http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-03-02/fogh-afkr-ves-svar-om-censur
  http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-03-02/fogh-afkr-ves-svar-om-censur
  http://www.arbejderen.dk/artikel/2006-11-23/censur-mod-che-bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *