Supercykelstien bliver ordnet til foråret
debat Kære Poul E. Pedersen. Allerførst tak for dit læserbrev.

Nej, du har helt ret, det er ikke gået særlig godt ved anlæggelsen af supercykelstien langs Hold an Vej, men problemerne stopper forhåbentlig her.

Der skal IKKE lægges dræn og faskiner på størrelse med campingvogne. Mit ønske for en løsning af problemet er at asfalten skrælles af igen og lægges lavere. Arbejdet kan bare ikke udføres før foråret.

Du skriver at det er kommunens fejl, der er jeg ikke enig med dig. Der er sket fejl både fra entreprenør og kommune. Egentlig er det ikke så vigtigt for mig hvem der bærer ansvaret, det vigtige er at nå en god løsning for de berørte borgere og det lover jeg dig at arbejde for.

Til din orientering så færdes jeg dagligt i området så jeg følger fint med og tager gerne en snak med borgere jeg møder i området.

Rigtig godt nytår.

1 kommentar om “Supercykelstien bliver ordnet til foråret”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Helle Tiedemann.

  At jeg skrev det var Kommunens fejl skal forståes derhen at beboerne ud til fortovet/ supercykelstien intet ansvar har for fadæsen.

  Igen fejlen ER Kommunens og åbenbart også entreprenørens, men ikke beboernes.

  I næste nummer af Ballerup Bladet vil Du kunne, hvis Ballerup Bladet trykker det, læse at anlægget af fortovet/supercykelstien er ulovligt, ikke opfylder kravene til Supercykelstier.
  Bl.a. tillader man ikke at der på det nuværende cykelsti, cykles i begge retninger, at to barnevogne ikke kan passere hinanden på fortovet, at der skal være niveau forskel mellem fortov og Cykelsti, og jeg kan blive ved i det uendelige med at beskrive dette bras som kommunen herved har offentliggjort for borgernes regning.

  Jeg taler hver dag med “tourister” fra Skovlunde m.m. der kommer for at se fiaskoen og alle som én ryster på hovedet i forbløffelse, og nægter at tro hvad de ser.

  Men jeg kan allerede nu oplyse Dig om at Ballerup Bladet har modtaget et fuldt proffessionelst stykke arbejde fra en af beboerne der viser hvordan Kommunen skulle havde grebet sagen an, og ikke som nu, smide hundrede tusinder af kroner ud til noget der ikke fungere, aldrig vil komme til at fungere, og er lige til skrotpladsen.

  En samlet række borgere er enige i at den rigtige, bedste og på sigt billigste løsning er at vælge eet af tre forslag som vi har sendt til Ballerup Bladet, hvor det essentielle er at genetablere fortovet til nøjagtig samme niveau som tidligere.

  Vi håber at Du i en possitiv ånd vil se på forslagene, og vælge det Du finder bedst, kontakte os så vi atter kan genvinde respekten for den Kommune vi har boet i, og egentlig befundet os godt med.

  Med venlig hilsen og tak for Dit svar
  Poul E. Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *