Stærkt team har overtaget Dyrlægehuset
Dyrlægehuset-copy.jpg
Sanne Friberg Borgen og Elisabeth Mærsk-Møller har overtaget Dyrlægehuset i Ballerup.
Ejerskifte Dyrlægerne Sanne og Elisabeth har læst sammen, arbejdet sammen og nu driver de også deres egen klinik sammen.

Dyrlægehuset i Centrumgaden 13 i Ballerup har fået nye ejere. Det er Elisabeth Mærsk-Møller og Sanne Friberg Borgen, der har overtaget klinikken efter Alison Wilson fra 1. december.

De to nye kompagnoner har kendt hinanden i snart tyve år. De har studeret sammen og har i de seneste to år arbejdet sammen på en dyreklinik i Nordsjælland.

»Jeg har altid vidst, at jeg en dag ville have min egen dyrlægeklinik, og Elisabeth og jeg har flere gange talt om, at det ville være spændende at prøve at gøre det sammen. Så da Dyrlægehuset i Ballerup blev sat til salg, slog vi til,« fortæller Sanne Friberg Borgen.
»Ballerup er ikke ukendt for mig, da jeg tidligere har boet i Skotteparken,« tilføjer Elisabeth Mærsk-Møller.

I løbet af julen og nytåret vil der være ombygning i klinikken, så den står helt klar til gamle såvel som nye kunder i det nye år.

»Klinikken kommer til at køre videre stort set på samme måde, selvom det er nye ansigter,« siger Elisabeth Mærsk-Møller og suppleres af Sanne Friberg Borgen:

»Vi har desuden været så heldige at Julie, der igennem mange år har arbejdet i Dyrlægehuset i Ballerup, fortsætter hos os.«

Servicehundehvalpen Morten med på job

Sanne har, siden hun blev færdiguddannet dyrlæge i 2002, arbejdet som praktiserende dyrlæge forskellige steder. Hun har en særlig interesse for kirurgiske indgreb, men synes også, at medicinske lidelser er spændende at udrede.

Elisabeth har arbejdet som dyrlæge i både Danmark og på Grønland, hvor hun i tre år arbejdede med slædehunde og politihunde. Hun har desuden efteruddannet sig til kiropraktor for kæledyr og er ’hvalpevært’ for servicehunde til handicappede.

»Derfor har jeg gerne en hvalp, som skal socialiseres, med på arbejde. I øjeblikket er det servicehundehvalpen Morten på 10 måneder,« fortæller Elisabeth.
Så kunder i butikken skal nok regne med, at lille Morten stikker snuden ud, når de kigger ind.

2 kommentarer om “Stærkt team har overtaget Dyrlægehuset”

 1. Bodil Lind siger:

  Tillykke til jer begge med Dyrlægehuset.
  Jean, min flatcoat, og jeg kommer til marts, hvor det er vaccinationstid og før hvis behov opstår. M.v.h. Bodil Lind

 2. Bodil Lind siger:

  Kære dyrlæge-kvinder.
  Tillykke med klinik og arbejde som selvstændige i egen praksis.
  Held og lykke i arbejdet. Fin artikel.
  Jeg kommer med Jean omkring marts, hvor det er vaccinationstid.

  Med venlig hilsen
  Bodil Lind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *