Spidserne fik sølv ved sjællandmesterskabet
Dartklubben-Spidserne-Klaus-1-copy.jpg
Klaus Rejnhold fra den lokale dartklub Spidserne tog sølvmedaljen ved sjællandsmesterskaberne. Foto: Privatfoto
Dart Igen i år viste Dartklubben Spidserne sig frem på den bedste måde ved sjællandsmesterskab 2015 i dart, DA Klaus Rejnhold spillede sig frem til finalen med rigtig godt spil som udmøntede sig i 8 x 180 og mange flotte lukninger.

Desværre måtte Klaus Rejnhold affinde sig med en flot finalekamp, som blev spillet ud til sidste og afgørende sæt, hvor Stig Jørgensen fra Ringsted spillede bedst og dermed henviste Klaus Rejnhold til en andenplads.

Hvis man har lyst til at møde Klaus Rejnhold og de andre medlemmer i Dartklubben Spidserne er man velkommen på deres klubaftener mandag og torsdag fra klokken 18–23 i kælderen under Hedeparken 141. Mere info på: www.spidserne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *