Rød stationcar efterlyses efter gårsdagens skudepisode
politi Københavns Vestegns Politi efterlyser her til formiddag en larmende rød Opel Astra stationcar efter skudepisoden mandag aften i Ballerup.

Mandag den 5. januar klokken 22.55 blev Københavns Vestegns Politi kaldt til Herlev Hospital, hvor tre unge mænd var indbragt med skudlæsioner.

To på henholdsvis 16 og 18 år var ramt overfladisk – den ene i baghovedet og den anden i skulderen. Begge er udskrevet efter end behandling. Mens den tredje, en 18-årig mand, som blev ramt af skud i skulderen, endnu er indlagt og skal opereres. Men han er uden for livsfare, oplyser politiet.

Hvad skete der

Den indledende efterforskning tyder på, at fem unge mænd i en lyseblå Chevrolet Lacetti personbil holdt for rødt på Linde Allé ved Hold-An Vej i Ballerup.

Her blev de beskudt af to maskerede mænd, som steg ud af en ældre rød Opel Astra stationcar samme sted. Føreren af den røde Opel blev i bilen, som larmende markant – muligvis på grund af hul i lydpotten.

“Vi efterforsker sagen som forsøg på manddrab og er interesseret i oplysninger om den gamle røde, støjende Opel Astra stationcar. Vi søger også vidner, som har set noget før, under og efter skudepisoden, som skete cirka kl. 22.45 på Linde Allé,” siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson.

Efterforskningen har endnu ikke kastet lys over motivet til skyderiet, men indtil videre tyder intet på banderelationer, oplyser vicepolitiinspektøren.

Efterfølgende blev de to uskadte mænd i den lyseblå Chevrolet Lacetti kortvarigt anholdt. Desuden er en mistænkt anholdt i København, men også han ventes løsladt inden længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *