Politi uge 4
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tøjcontainer i brand

Mandag den 19. januar klokken 16.26 blev en politipatrulje kaldt ud til et beboelsesområde på Lundebjerggårdsvej, fordi der var brand i en tøjcontainer.

Branden var ikke til fare for beboerne i område og brandårsagen undersøges nu, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Tricktyveri i Ballerup

Onsdag den 21.januar klokken 14 anmeldte en 72-årig kvinde, at hun netop havde været udsat for et tricktyveri i hendes lejlighed på Baltorpvej.

En kvinde havde ringet på døren hos den 72-årige og sagt, at hun var fra kommunen. Kvinden blev lukket ind i lejligheden. Hun spurgte flere gange, om den 72-årige havde brug for hjemmehjælp.

Mens de to talte sammen, hørte den 72-årige, at hoveddøren blev lukket. Hun gik ud for at kigge efter, og da hun kom tilbage, forlod kvinden, som hun havde talt med, lejligheden.

Den 72-årige opdagede herefter, at nogle af hendes kontanter var væk.

Gerningskvinden talte et fremmedsprog, men kom med få danske sætninger, har den 72-årige oplyst til politiet.

 

Forsøg på tricktyveri

En 61-årig kvinde blev lørdag den 24. januar omkring klokken 13 forsøgt bestjålet af to tricktyve, der luskede omkring i Magleparken.

Kvinden kom gående med sine indkøbsposer, da hun blev antastet af to mænd. Den ene kom hen til hende, pegede på sin tand og sagde’tooth’ og ville have hjælpe til at finde et sted.

Han tog en seddel frem og begyndte at vise hende nogle forvirrende tegn osv. Kvinden ville gerne hjælpe, men begyndte også at fornemme, at der var noget mærkeligt ved de to mænds adfærd.

Mens den ene var ved at aflede hendes opmærksomhed, begyndte den anden at rode i hendes taske og poser. Hun opdagede dog hans roderi og råbte højt og de to tyve stak af.

Den ene mand beskrives som 50 år med mørkt tøj og mørkt let krøllet hår og brune øjne. Han talte gebrokkent dansk.

Den anden beskrives som omkring 45 år, mørklødet med kort gråsprængt hår og blå øjne. Han var omkring 165-170 cm høj.

 

Natligt indbrud

To familier på Lindbjergvej i Ballerup vågnede op til en ubehagelig overraskelse mandag morgen den 19. januar. I nattens løb havde en tyv, formentlig den samme gerningsmand, underboret havedørene og var gået ind i hjemmet, hvor der var stjålet forskellige ting. Alt sammen mens resten af huset lå og og sov.

 

Fuld spøgelsesbilist anholdt i Ballerup

Fredag den 23. januar klokken 22.10 fik politiet en anmeldelse om en spøgelsesbilist i Ballerup.

Føreren, en 37-årig mand fra Bulgarien, havde kørt en længere strækning mod færdselsretningen og blev skønnet påvirket af alkohol. Han blev anholdt og bragt til Albertslund Politigård til blodprøve.

Det viste sig også at han kørte uden førerret og dermed også sigtet for dette, samt kørsel mod færdselsretningen, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *