Politi uge 2
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Rullende tasketyveri

En 24-årig kvinde kom torsdag den 6. januar cyklende ad Hold-an Vej omkring klokken 22.45, da hun pludselig blev overhalet af en knallert. På knallerten sad to mænd, der i forbifarten snuppede hendes taske og kørte videre med tasken.

Heldigvis kom ingen til skade ved tyveriet.

Der er intet signalement af de to tasketyve.

 

Tricktyveri i Skovlunde

En 86-årig kvinde fik et noget uventet og uønsket besøg lørdag den 10. januar lige før klokken 15. På hendes bopæl i Ringtoften fik hun besøg af en mand, der fortalte hende, at hun skulle aflevere en besked til en beboer.

Ad den vej fik han lusket sig ind i kvindens bolig og slap afsted med hendes pung.

Der er intet signalement af tyven.

 

Forsøg på tricktyveri

En 68-årig kvinde var snarrådig da hun søndag den 11. januar klokken 15 fik ’besøg’ af tre tricktyve på sin bopæl på Baltorpvej.

De tre fik adgang til opgangen ved at sige, at de skulle aflevere et brev til en beboer og kom dermed ind i opangen. Men da der pludselig kom en mand og to kvinder anstigende, fattede kvinden mistanke og råbte op. Det fik de tre til at forsvinde igen.

Manden beskrives som 30-40 år, 165-170 centimeter høj og østeuropæisk af udseende. Han var iført mørke busker og mørk jakke og havde kort, mørkt hår.

Den ene kvinde beskrives som 50-60 år, 165-170 cm. høj og østeuropæisk af udseende. Hun havde lyst hår og var meget sminket. Hun havde mørkt tøj på og en åbenstående jakke.

Den tredje kvinde er der intet signalement af.

 

Indbrud i rækkehus

Søndag den 11. januar mellem klokken 15 og 20, begik en ukendt gerningsmand indbrud i et rækkehus ved Jungshøjgård.

Indbrudstyven var kommet ind via en havedør og havde gennemrodet hele huset for værdier. Det er endnu uvist, hvad der er forsvundet.

 

Gaderøveri i Ballerup

Søndag den 11. januar omkring klokken 16.15 blev der begået gaderøveri mod en ung kvinde, som kom gående på Jonstrupvej. Hun blev slået og frarøvet sin mobiltelefon, hvorefter røveren forsvandt.

Gaderøveren beskrives som en cirka 30-årig mand, 185 cm høj og med mørkt hageskæg. Han var almindelig af bygning og iført sort strikhue og kort sort dunjakke.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *