Politi uge 1
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Bilbrand i Ballerup

Omkring midnat fredag den 2. januar fik politiet en anmeldelse om brand i en personbil på en p-plads ved Centrumgaden i Ballerup.

Brandvæsen og politi kørte til stedet, hvor de fik slukket branden i bilen. Branden vurderes at være opstået efter at fyrværkeri er blevet kastet ind i bilens kabine, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

19-årig uden førerret stoppet

Fredag den 2. januar klokken 20.18 standsede en politipatrulje en bilist på Hjortespringvej.
Føreren, en 19-årig mand fra København, havde ikke førerret, hvilket kommer til at koste ham en klækkelig bøde.

Første gang straffes kørsel uden førerret med 7.000 kroner i bøde. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Det kan den også ved gentagelse. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter længere og længere fængselsstraf.

 

Spiritusbilist anholdt i Skovlunde

Søndag den 4. januar klokken 03.13 standsede en politipatrulje en personbil på Ringtoften i Skovlunde.

Betjentene vurderede, at føreren, en 52-årig mand fra lokalområdet, var spirituspåvirket. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård, hvor det viste sig, at han var frakendt førerretten.

 

Hjælp politiet

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *