Linje 145
Debat Jeg vil meget gerne have en begrundelse for, at Skovlundes lokale bus, linje 145, ikke mere standser ved Skovlundes lokale butikscenter.

Svar fra kommunen

Kære Jonna. Det er korrekt at i forbindelse med den nye omlægning af rute 145, så kører bussen nu i én retning. Det betyder, at stoppestedet overfor Skovlunde center Nord ikke kan anvendes, da det er er på modsatte side af vejen.

Hvis der er for langt at gå fra Skovlunde st. til centeret, så kører servicebussen ad Bybuen fra Skovlunde st. Bybuen er en del af servicebussens vinkestrækning, så du vil kan blive sat af hvor det passer bedst.
Ved busomlægninger arbejder vi for, at så mange borgere som muligt får glæde af den kollektive trafik. Rute 145 har der været en del blæst om, siden den blev omlagt i december. Derfor følger vi passagertallene tæt og vil inddrage borgerne i bestræbelserne på at gøre den kollektive trafik endnu bedre. Dit input vil også komme til at indgå.

Helle Hardø Tiedemann (A)
Formand for Teknik- og
Miljøudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *