Kommunen ønskede godt nytår
nytårskur1-copy.jpg
Der var tætpakket på Rådhuset, da nytårskuren løb af stabelen fredag eftermiddag. Lokale erhvervsdrivende og indbudte gæster gjorde det til en festlig og givtig eftermiddag, der indvarslede nye og mere proaktive tider for kommunens erhvervsindsats. Foto: Foto: Andri Thor/Balorama.
Det lokale erhvervsliv fik en kommunal nytårshilsen med på vejen, da der var inviteret til festlig nytårskur fredag.

Rådhusets atriumsgård var pakket med pinger, da Ballerup Kommune havde inviteret til nytårskur for det lokale erhvervsliv fredag eftermiddag. Der var både slips og uniformer, almindeligt tøj og alle de andre dresscodes samlet til et par timers hyggeligt samvær med taler, inspiration og lidt godt til smagsløgene.

I omegnen af 170 mennesker havde meldt sig til seancen, der blev indledt med en tale af borgmester Jesper Würtzen, der fortalte om Ballerup Kommunes visioner og målsætninger på erhvervsområdet. At Ballerup er en stor erhvervskommune, hvor man både satser på og vil fastholde det gode erhversliv. Det betyder gode vilkår for erhvervslivet og nye tiltag for at gøre kommunen mere erhvervsvenlig og bæredygtig.

Samtidig pointerede borgmesteren, at der stadig er plads til forberdring i f.eks kommunikationen med især de små og mellemstore virksomheder, hvor man i den kommende tid vil være mere opsøgende i forhold til dem.

Endelig fik de fremmødte en opremsning af de mange gode tilbud, som Ballerup Kommune har til borgerne, og dermed var der lagt op til, at Ballerup ikke kun er en god erhvervskommune, men også en god kommune at bo i.

Nyt erhvervsteam

Efter borgmesterens indledning blev mikrofonen overtaget af kommunens erhvervschef Jette Rau, som præsenterede det nye erhvervsteam og fortalte om de mange tiltag, som Team Erhverv har gang i i, når det kommer til at møde det lokale erhvervsliv. Og en opfordring til, at man altid er velkomne til at henvende sig til det nye team.

Derefter kom chefen for Jobcenter Ballerup, Ina Ringsdal og fortalte om de mange muligheder som Jobcentret har for at samarbejde med de lokale virksomheder om at få gode kandidater til nye jobs.

Sjov med hjernen

Efter de mere lokalrelevante indslag, var det tid til lidt mere generel inspiration, da Peter Lund Madsen, også kendt som Hjerne Madsen, gav den på slap line med et inspirerende og som sædvanlig sjovt indslag om hjerne og kreativitet, inden eftermiddagen blev sluttet af med den lidt forsinkede justitsminister Mette Frederiksen, der fortalte om nytænkning på Christiansborg og hvordan man får ideer og udvikler nyt inde bag murene.

Derefter var fri leg, networking og gastronomiske lækkerier til alle og tid at ønske godt nytår og gøre klar til et frisk år, hvor Ballerup Kommune altså har budt ind som en proaktiv medspiller til erhvervslivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *