Kommunen må have dårlig samvittighed
Debat Men den skal alligevel have en lille smule ros, for renoveringen af Åbyvej, der virkelig er tiltrængt. Men hvorfor kun i den ene side?

Rosen falmer dog, og falder helt til jorden når man læser kommunens egen trafikplan for Skovlunde Syd, vedtaget den. 13 November 1989. I den skulle der laves op til flere bump på Åbyvej.

Først nu 25 år efter at en vanvidsbilist smadre et hus sker der noget. Det er en skandale lig med at der også for 10 år siden skulle laves rigtige kantsten alle de steder hvor kantstene er en bue af små brosten, pga. trafiksikkerhed, der blev straks lavet et antal kilometer i Ballerup (selvfølgelig) i Skovlunde Syd er der ikke sket noget endnu.

Veje og en stor del af fortovene i kommunen er under al kritik. På Brobyvej som er ret kort, og er skole vej, har jeg lige talt 18 huller i cykelsiderne, nogle op til 10 cm dybe, det byder man vores børn på cykel til skole, nu i mørke.

Hvad med vores vejbelysning skal vi blive ved med at betale en unødvendig stor el-regning. Jeg har foreslået det før, staten belønner lån til energirenovering med en særlig lav rente og kommunen kan spare min. 50 % på driftsudgifterne. Det vil være en rigtig god forretning og skabe arbejdspladser som landet skriger efter.

Jeg forstår nu endnu bedre hvorfor den gamle kommunalbestyrelse forsøgte at privatiserer veje og gadebelysning til boligejerne. Den hoppede vi heldigvis ikke på. Det de ikke fortalte var at de havde brugt pengene til vedligeholdelse, til alle mulige andre ting. Håber at de der trykkede på ja knappen dengang, kommer i gang med at rette op på det.

Så en lille smule ros igen.Kommentar: Til Boulevarden, og de planer der er for den. Som nu bliver ned gjort i diverse læserbreve. Sidst var der en der hævdede at han ikke kunne passe sit arbejde, og en anden kom med opskrifter på hvordan man istedet kunne komme hurtigt igennem villavejene blandt andet Åbyvej, den fidus er nu lukket. Det er altså ikke fremsynet måske lidt snæversynet.

Vi har brug for nyudvikling også i Skovlunde, så det nye projekt skal bare i gang, jo hurtigere jo bedre. Nye boliger og de dagligvareforretninger der er nu, tror jeg vil blive en gevinst for Skovlunde.

Der er et kæmpe behov for ejerlejligheder centralt i Skovlunde. Det gamle center er udtjent, det kommer ejeren til at indse. Centerforeningen skriver hele tiden om nye butikker, oplysninger de mig bekendt får af ejeren af centret, sidst en isenkræmmer med åbningsdato og det hele, der er stadig ikke nogen forretning. Centerforeningen vil nu også gøre indsigelse mod Lidl planerne.

Det håber jeg ikke de får held til. En Lidl og et flot beboerhus til de nærtboende håber jeg, Kommunalbestyrelsen er helt med på, det vil være en gevinst for borgerne i Skovlunde, og særdeles beboerne i Ringtoften og Lilletoften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *