Julehjælpen var nær i Skovlunde
Støtte 28 enlige forsørgere fra Skovlunde fik før jul en hjælpende hånd i form af gavekort til Super Brugsen.

Julehjælpen gav dem mulighed for at holde en ordentlig jul med deres børn.

Hjælpen blev formidlet af Skovlunde Sogns Menighedspleje, og blev muliggjort via bidrag fra private givere og sponsorerne Ballerup Rotary Klub, Boligselskabet Baldersbo, Lions Club Skovlunde og SuperBrugsen i Skovlunde.

”Vi vil gerne sige stor tak til vores private givere og sponsorer. De gør det muligt for os at glæde mange med julehjælpen. Og det er glædeligt, at vi har mulighed for det. Vi ved, at hjælpen er med til at give enlige forsørgere med få midler en dejlig jul”, siger Hanne Dedenroth fra Skovlunde Sogns Menighedspleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *