Ingen bump på Vestbuen
Debat Kære Sonja. I Ballerup Bladet glæder du dig over trafikdæmpningen af Bueparken og spørger til Vestbuen.

Som du bemærker, er en indsats på trafiksikkerhed, hastighed og støj højt prioriteret i kommunen.

Vestbuen er – i modsætning til Bueparken – primær trafikvej. Det vil sige, at vejen er udformet til at håndtere store trafikmængder og medvirker til at sikre fremkommelighed i Ballerup. Det skal Vestbuen også kunne i fremtiden.

Derfor har kommunen ingen planer om bump på Vestbuen – med en undtagelse. Som du sikkert har bemærket, etableres en ny krydsning af Vestbuen ved Grantofteskolen for at øge trygheden for børn og forældre.

Når vejret tillader det, vil den hævede flade blive forsynet med rødt slidlag, som man kan se det på Skovvej ved Højagerskolen.

1 kommentar om “Ingen bump på Vestbuen”

  1. Lene Andersen siger:

    Jeg håbede naivt, at Helle Tiedemann var fejlciteret for at udtale, at bilister med hang til ræs er henvist til Vestbuen. Men ak, Ballerup kommune er åbentbart ikke indstillet på at farten dæmpes på hele strækningen, kun ved skolen kan det lade sig gøre, så cyklister og beboere, der ikke kan bakke ud af deres indkørsler er overladt til sig selv. – det er godt nok sørgeligt, at man ikke kan indsnævre vejen eller lignende, og med en ny motorvej i vente, burde man arbejde på at lede trafikken en anden vej.
    Men en supercykelsti, som naboerne ikke har ønsket eller bedt om, den anlægges i en fart, men hovsa det var nok ikke aå gennemtænkt. Nu citeres Helle Tiedemann for at gå ind for en løsning på fadæsen, hvor Hold An Vej gøres ensporet. Hurra for det, der er hverken udkørsler eller haver ud til den vej, men lad os da få en ordentlig cykelsti, så skolevejen kan blive sikret, det har kommunen tidligere ikke været særlig lydhøre omkring.
    Man skal nok være politiker for at fatte logikken i det her, men det er jeg ikke, så jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde. Tror nu jeg vælger det sidste og så vil jeg grine hele vejen op til stemmeboksen til næste kommunalvalg og håbe, at andre også vil huske disse sager, når krydset skal sættes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *