Ikke kommunal opgave at drive arena
debat Et flertal i Kommunalbestyrelsen har besluttet, at Ballerup Super Arena fra 2016 skal drives som en kommunal institution.

I Det Konservative Folkeparti mener vi ikke, at det er en kommunal opgave at drive en arena med kommercielt formål. Ballerup Kommune har hverken ekspertise til eller erfaring med at drive en arena.

Kommunen bør koncentrere sig om det, som er kommunens formål; nemlig at skabe kernevelfærd for kommunens børn, ældre og handicappede. Her er der masser af udfordringer at koncentrere sig om og plads til forbedring.

Allerhelst bør Ballerup Super Arena sælges, eller alternativt skal driften overlades til private, som har erfaringer og forstand på dette marked.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Tom Nielsen forventer, at arenaen kommer til at give overskud, når kommunen overtager driften. Det virker noget optimistisk, at kommunen kan skabe overskud, når et privat firma hidtil har haft svært ved det. Og at kommunen kan tiltrække større arrangementer uden at have den fornødne ekspertise.

Tom Nielsen oplyser da også, at det er nødvendigt at ansætte en kommunal medarbejder til at stå for det. Mon ikke der er andre kommunale områder, der har mere behov for ekstra hænder? Hvad med hjemmeplejen for eksempel?

Det Konservative Folkeparti mener, at det er en forkert beslutning, at vi nu selv skal drive arenaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *