Haveforeningen Højengen
debat Så gik den ikke længere. Ballerup Kommune vandt over os: Højesteret gav kommunen medhold og vi skal være ude snarest.

Jeg kan stadigvæk ikke forstå at de kan få medhold i at lyve, snyde og bedrage og få os til at fremstå som nogen der har besat området.

Det var Ballerup Kommune der bag om ryggen på os købte området af landmanden til en slik, vi fik ikke tilbudt at købe området. Det var dem der lovede, at vi kunne blive så længe vi ryttede op og fjernede campingvogne, og vi skulle bare bygge, for selvfølgelig ville vi få lov at blive, det havde de både givet os og landmanden ord på.

Men landzone blev til byzone, området er en guldklump og vi er en torn i øjet, så vi måtte væk. Alle vores brevvekslinger om deres lovninger og beviser blev fejet af bordet, og vi fremstod som besættere i et område, hvor vi har været før Ballerup Kommune fik øje på områdets værdi, i en menneske alder har vi været der.

Folk har brugt alt hvad de ejede og lagt deres sjæl i området. Mennesker uden familie kunne søge støtte og hjælp her, hvor alle gav en hånd, hvor de kunne gøre en forskel. Men nu er det slut og vi bliver blæst rundt for alle vinde.

Svend Auken vil være savnet i disse tider, han kæmpede for at de mindre bemidlede i samfundet, også skulle have glæden ved at et fristed, det er jo ikke alle der har penge og sunde familierelationer og som bare kan vende siden i bogen og starte på et nyt kapitel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *