Godt nytår!
debat Et år er gået og vi kan i Dansk Folkepartis gruppe se tilbage på et spændende år...

…hvor vi blandt andet har kunnet sætte vores præg på det nye års budgetaftale, med tilføjelse af ekstra 4,3 millioner kroner til ældreområdet og 2 millioner kroner til renovering og forbedring af kommunens folkeskoletoiletter.

Derudover blev vi enige med A, V og K i at samarbejde om en fælles skolestruktur, hvor Dansk Folkeparti blandt andet fik gennemført, at bevare Ordblindeinstituttet som en selvstændig institution.

Så alt i alt er vi glade for årets resultater i samarbejdet med de øvrige partier i byrådet, og jeg vil hermed ønske alle og ikke mindst Dansk Folkepartis vælgere i Ballerup, et rigtigt godt nytår og ser frem til et nyt og spændende år, som kommer til at stå i Folketingsvalgets tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *