Godt nytår og velkommen til 2015
debat Når jeg ser tilbage på det politiske år 2014, så har det været et fantastisk spændende og godt år - ja faktisk et af de bedste i mit nu 17 år lange kommunalpolitiske liv.

I 2014 har jeg haft fornøjelsen af den nye og større gruppe i Venstre, og vi har haft et fantastisk godt samarbejde i gruppen, og de fire nyvalgte har gjort et rigtig godt stykke arbejde – både i gruppen, i deres udvalg og i Kommunalbestyrelsen. Tak for det!

Takket være Venstres kraftigt forbedrede mandat og den ændrede sammensætning af Kommunalbestyrelsen, har vi virkelig fået indflydelse og har fået gennemført mange af Venstres mærkesager til gavn for kommunens borgere.

I 2014 indgik vi bl.a. i det brede forlig om en ny skolestruktur, og vi er også en del af budgetforliget, hvor vi fik gennemført mange af de ting, vi gik til valg på.

Desværre har vi stadig ikke fået sænket de høje skatter – herunder ikke mindst den meget høje ejendomsskat, så det vil være et af de primære fokusområder i 2015.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke de mange vælgere, der har gjort dette muligt – jeg håber og tror, at I har kunnet mærke en forskel, og jeg kan love, at vi fortsat vil anvende vores mandater til at arbejde for et mere liberalt Ballerup, hvor den enkelte borger har friheden – også den økonomiske – til at forme sin egen tilværelse.

Godt Nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *