Forbedringer på kommunens veje
debat Kære Gert Fabricius. Tak for dit læserbrev som jo giver mig en god anledning til at informere lidt bredere.

Det er dejligt at du er glad for at der nu endelig laves tiltag på Åbyvej, Jeg deler din glæde, det gør jeg hver gang der laves tiltag som sænker hastigheden og øger trafiksikkerheden.

Ved sidste kommunalvalg gik jeg til valg på at farten skulle ned og sikkerheden op. Jeg agter at holde mine løfter.

Jeg kender ikke til at vi skulle lave kantsten alle de steder hvor der ligger brosten (jeg bor selv i et område i Ballerup med overkørsler af brosten. Brosten signalerer det samme som hajtænder og jeg synes at det virker hvor jeg bor, så det vil jeg ikke love dig at ændre.

Vi har sat ekstra midler af til genopretning af fortove og veje. Der har som du skriver været et efterslæb på netop det område så det tager tid at nå igennem kommunen, men der arbejdes ihærdigt på det.

Jeg vil anbefale at bruge vores app (hvis du har en smartphone). Du henter den app som hedder borgertip Ballerup, så kan du tage billeder, skrive dine kommentarer og indsende til kommunen med et enkelt klik, det gør sagsgangen meget hurtigere og vi får lappet og repareret til alles glæde.

Kommunen har netop købt belysningen tilbage fra DONG og vi håber at kunne gøre rigtig meget for at få udskiftet og moderniseret på det område, det kræver naturligvis økonomi, men nu bestemmer vi selv hvad der skal gøres og hvordan.

Du skriver til sidst en del om Boulevarden, indsnævringen og handelslivet, jeg er helt enig i dine betragtninger men vil ikke uddybe det her, det blev gjort så udmærket af Borgmesteren lige under dit læserbrev. Jeg er helt enig i at både dagligvarebutik og beboerhus er en rigtig god idé ved Malmparken.

Rigtig godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *