Flere boliger til Skovlunde
Debat Ole Pedersen spørger i læserbrev om der i udviklingsplanen for Skovlunde er planer om flere boliger i Skovlunde bymidte.

Og ja det er der. Det ligger i planen, at der kan bygges yderligere næsten 13.000 kvadratmeter bolig. Der er en stigende efterspørgsel efter boliger i hovedstadsområdet – og lokalt i Skovlunde er der efterspørgsel efter boliger både til seniorer og familier.

Jeg kan forstå, at netop boliger har interesse for investorer, så de ekstra kvadratmeter boliger vil være med til at trække hele bymidte projektet frem. Jeg er enig med dig i, at der skal være tilpas afstand mellem bygningerne, så der også er rimeligt med lys og luft.

Jeg synes, at ”bumpene” på Buebuen er blevet bedre til at reducere bilisternes fart men jeg har, som du, også observeret enkelte bilister, der stadig kører alt for hurtigt. Det er ærgerligt, at nogle sætter andres sikkerhed på spil på grund af hasarderet kørsel.

Med hensyn til stien ved indgangen til Byparken – så er jeg enig med dig i, at stien bør føres sammen med det øvrige stisystem.

Det vil den blive i løbet af foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *