Fire DM-medaljer til DancingTeam
Dancing-Team-DM-Hold-2015-copy.jpg
DancingTeams hold klarede sig super flot til sjællandsmesterskaberne, hvor det blev til både guld-, sølv- og bronzemedaljer. Foto: Privatfoto
Dans DancingTeam var søndag den 25. januar til DM for hold i rock’n’roll og jitterbug i Ravnsborg Hallen i Køge.

Og det blev til to guld-, en sølv- og en bronzemedalje til de lokale dansere.

I rock’n’roll var det juniorholdet bestående af Sarah Pedersen og Sille Dam, Lukas Helt og Julie Arensøe, Oliver Timmner og Emma Schwartz, Oliver Weibel og Line Auerbach samt Emilie Selander og Louise Pedersen, der tog guldet.

Juniorholdet vandt også guld i jitterbug med Lukas Helt og Julie Arensøe, Oliver Timmner og Emma Schwartz, Oliver Weibel og Line Auerbach samt Emilie Selander og Louise Pedersen.
I voksen vandt DancingTeams tre par sølv, her var det Frederik Borg og Simone Nielsen, Sarah Pedersen og Sille Dam samt Sandra Sunemeier og Maria Voigt.

Sidst – men bestemt ikke mindst – vandt seniorholdet bronze.

»Og dem er jeg specielt stolt af, det er mange år siden, at vi har kunne stille et seniorhold, så man bliver ekstra glad, når de så også klarer sig så flot,« siger den stolte ejer af danseskolen, Lone Lindgreen.

Holdet dansere var Dorte og Jesper Nielsen, Annette Trolle og Thomas Plum, Mia og Massimo Schelke, Stefan og Lisbeth Østergård samt Jan og Maria Rantzau-Bartens.

»Vi glæder os til sjællandsmesterskaberne individuelt der danses den 7. marts i Køge. Denne dag danses der også københavnsmesterskaber i hip hop, så det bliver en meget spændende dag for DancingTeam,« siger Lone Lindgreen og tilføjer:

»Ligeså kan jeg fortælle, at det næste store stævne DancingTeam deltager i, er københavnsmesterskaberne i disco den 8. februar, selvom det er start på vinterferien, håber vi på mange flotte resultater og titler.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *