De æder kilometer på elcyklen
elcykel.jpg
Linda Rasmussen (t.v) og Tessie Christensen fik smag for elcyklens glæder da de to Topdanmark-ansatte deltog i ’Test en elcykel’ kampagnen. Nu har de haft henholdsvis højest antal kilometer og flest cykeldage. Foto: Privatfoto
Cyklister To medarbejdere hos Topdanmark i Ballerup har trodset vinter, kulde og regn og har givet den gas på deres elcykler.

Som en del af kampagnen ’Test en elcykel’ har Linda Rasmussen og Tessie Christensen trampet i de elektrisk hjulpne pedaler og vundet tredje heat i kampagnen med henholdsvis højeste antal kilometer og flest cykeldage.

For Linda Rasmussen har kampagnen betydet, at hun på tre måneder har tilbagelagt ikke færre end 3058 kilometer på elcyklen mens Tessie har taget cyklen på arbejde 76 dage.

Tessie har kun 6,3 kilometer på arbejde og derfor gik hun målrettet efter at få flest cykeldage. Det er lidt sværere for Linda Rasmussen, der har mere end 21 kilometer på arbejde. Til gengæld er det lykkedes hende at få flest kilometer af alle deltagere i Ballerup og på landsplan blev hun nummer to med sine mange kilometer på landevejene.

Begge har ofte taget omveje og kørt en ekstra tur for at få flere kilometer i regnskabet. Man er vel konkurrencemennesker.

Bilister på cykel

Selve kampagnen ’Test en elcykel’ er en landsdækkende kampagne, der er sat i gang i blandt andre Ballerup Kommune, hvor der bliver lånt 25 elcykler ud tre måneder ad gangen til 25 pendlere, der normalt tager bilen til arbejde. Man skal være enten ansat i Ballerup Kommune eller i en virksomhed i Lautrupgård, hvor Topdanmark blandt andet ligger.

Både Tessie Christensen og Linda Rasmussen gav det en chance, da de hørte om kampagnen og fordi der var tale om en elcykel, så var det mere tillokkende., da man jo får hjælp i modvind.

Tessie var faktisk ikke særlig vild med at cykle, fordi hun ikke brød sig om at møde svedig op på arbejde. Men da hun først havde prøvet elcyklen, var hun vild med det og nu har hun købt sin egen elcykel, så hun kan fortsætte med at cykle, når hun nu skal aflevere den lånte cykel til en anden pendler.

Linda har desuden genoptaget sin passion for at ride og cykler nu til ridning, og har dermed gjort sit medlemsskab af fitnesscentret overflødigt.

Samtidig sparer de begge benzin og får luft og motion hver dag, hvilket netop er formålet med kampagnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *