Busomlægningerne i Skovlunde
Debat Som det flere gange er debatteret her i bladet og senest redegjort for af formanden for teknik- og miljøudvalget, blev busrute 145 pludseligtændret til en lokal ”sightseeing” bustur på i alt 13 minutter i Skovlunde Syd.

Busrute 145 forbandt Skovlunde med Herlev Bymidte, Herlev Station med C- og H-togsforbindelse, Ring 3, der via S-busser giver forbindelse til Nærum i nord og Ishøj i syd og ikke mindst vigtigt en god forbindelse til Herlev Sygehus med Skadestuen og Lægevagten.

Inden for få år etableres der endvidere letbane på Ring 3 mellem Lyngby og Glostrup, der også gerne skulle være let tilgængelig fra Skovlunde Syd.

Med omlægningen af busrute 145 til lokalbus til og fra Skovlunde Station forlænges transport til og fra Ring 3, Herlev Bymidte og Station og Herlev sygehus med en S-togstur mellem Skovlunde Station og Herlev Station og det alene med C-togsforbindelse. Rejsetiden bliver hermed væsentlig forlænget, da man næppe kan forvente, at tog- og bustider passer sammen.

Det er en væsentlig forringelse for Skovlunde Syd, hvilket vel næppe var formålet med optimeringen af køreplanerne.

Det må være det, der i dag hedder en ”ommer”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *