Borgmester på slingrekurs
debat Den landspolitiske tendens med at sige et, og så gøre noget helt andet, er åbenbart kommet til Ballerup.

Efter at Ballerup Bladet, kunne afsløre, at skatteborgernes andel i Skovlunde Center projektet, var en ’frivillig’ betaling af 17 millioner for en trafikprop, skrev borgmester Würtzen.

Åbningen af den nye Frederikssunds motorvej, giver en forventning om, at trafikbelastningen på Ballerup Boulevard vil falde, men at man selvfølgelig ville lave de fornødne målinger.

Så godt så vidt, men mig bekendt, er den nye Frederikssunds motorvej ikke åbnet endnu, og minsandten om ikke den selv samme hr. Würtzen skriver i Ballerup Bladet 6. januar 2015, at han har sat et firma i gang med at detail planlægge trafikproppen.

Igen en masse fine ord uden indhold, og så betyder det ikke så meget, hvad der sker med Skovlunde Centret. Det lugter mere af ideologi end trafik planlægning med sund fornuft.

Vinderforslaget omtaler ganske rigtigt Ballerup Boulevard og foreslår en hastighedsnedsættelse evt. indsnævring, men det er ikke en forudsætning for projektets gennemførelse.

Mindre støj sælger godt, men nej hr. Würtzen du flytter kun støjen til begge ender af trafikproppen hvor accelerationer og nedbremsninger vil stige.

En glidende trafik, støjer mindre (føles mindre generende) har selv boet klods op af Frederikssundsvej i Herlev, hvor etableringen af et lyskryds gav mærkbare støjgener ved samme trafikmængde.

Hr. Würtzens optimisme med hensyn til kommende investorer i Skovlunde Centret, må jeg desværre skyde i sænk, med dagens fakta: 30 planlagte storcentre landet over, på stand by, lejerne holder sig væk (Børsen 8/1 2015)

Hvis dette ikke er nok, så kør lige en tur rundt om Vanløse station, og besigt den skamplet af et halvfærdigt indkøbscenter, hvis åbning har lange udsigter. Vanløse station er et stort trafikalt knudepunkt med masser af potentielle kunder.

Min påstand om ideologi, kan vores borgmester så skyde i sænk, ved at gøre som jeg tidligere har foreslået, lav et fuldskala forsøg.

Det vil ’kun’ koste 10-20 tusinde at leje det fornødne afspærrings materiel.
Ballerup kan komme på ’ verdenskortet’ som den kommune, der tager sine skatteborgere seriøst, og vi kan udelukke at der kommer en Würtzen-Gate.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *