Bilvrag i Jonstrup Vang
Udbrændt-bil-i-jontrup-vang-2-copy.jpg
Den udbrændte bil på anhænger står på tredje uge i Jonstrup Vang. Nordsjællands Politi arbejder på at finde bilens ejer - men det kræver yderligere undersøgelser af bilvraget. Foto: privatfoto
politi En af vores læsere har på sine gåture i Jonstrup Vang passeret et bilvrag, der er blevet sat i ’’politi-bur’’.

Hun undrer sig over, hvad der mon er årsag til dette – og hvorfor den ikke bliver fjernet. Vi har derfor kontaktet Nordsjællands Politi, som kan løfte sløret for ’’mysteriet’’.

Politiet fik om morgenen den 23. december en anmeldelse fra en borger, der fortalte, at der stod en udbrændt bil på en anhænger i skoven.

Politiet har efterfølgende været derude og se på skaderne, samt sat politi-strimler op for at vise, at de arbejder på sagen.

De er i øjeblikket ved at prøve at finde ud af, hvem bilen tilhører. Den skal køres til yderligere tekniske undersøgelser, så snart der bliver mulighed for at få den fragtet væk.

Pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, kan dog fortælle, at anhængeren, som bilen står på, er blevet stjålet et sted på Københavns Vestegn. Men han kan ikke sige noget specifikt om, hvornår de regner med at fjerne bilvraget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *