Bandeuvæsenet
Debat Skal vi fortsat finde os i, at Skovlunde, Ballerup og Måløv er ved at udvikle sig til krigszoner for bander?

Januar har således budt på skyderier på åben gade i Ballerup Centrum og senest, natten til mandag den 12. januar, et brandattentat i Eskebjerggård, Måløv, hvor min bil fik rollen som ’collateral damage’.

Ballerup Kommune har et samarbejde med Københavns Vestegns Politi om at få stoppet bandeuvæsenet, men uagtet dette, synes uvæsenet at komme tættere og tættere på vores dagligdag.

Min familie er utryg, og jeg er vred over det økonomiske tab, en nu udbrændt bil påfører os.
Jeg har ikke en løsning på galskaben, men Venstres mærkesag ”For fremtiden skal vi være trygge i hjemmet og på gaden” forekommer mere relevant, end jeg ville ønske.

Nah, nu skal jeg ikke slå mere politisk plat på det her, end godt er. På den anden side, vil jeg efterspørge en fælles udtalelse fra vores borgmester og politidirektøren for Vestegnen, som kan oplyse os borgere om status på balladen, om der er midler nok og resultatmål for bekæmpelse af bandeuvæsenet i Ballerup Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *