Bagedyst på spejdermanér
spejdere.jpg
fællesskab De lokale KFUM-spejdere sender en ''kæde-kage'' i omløb i denne måned.

KFUM-spejderne har en vision ’vi rykker verden – med vilje’, hvor de vil forsøge at skabe meningsfulde fællesskaber med begejstring og liv. Derfor har spejderne oprettet en pulje som KFUM-spejderne Ballerup har fået del i til deres lidt ”anderledes” projekt.

De lokale spejdere holder nemlig ’Den Store Bagedyst’ – på spejdermanér. Det går ud på at de 35 spejderbørn får et stykke surdej/rå kage, som de skal pusle om i ti dage- tilsætte forskellige ingredienser og røre i den dagligt. På niende dagen skal kagen deles i fem – og de fire stykker foræres til venner, som så skal gentage processen. Mens spejderne selv på 10. dagen kan bage og spise ’’kæde-kagen’’.

Så hvis der dukker et stykke surdejskage op i nogle af læsernes køkken i den nærmeste, kan de meget vel være en del af KFUM-spejdernes venskabskageleg. God appetit!

Læs mere om den lokale spejdergruppe på www.ballerup-kfum.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *