Wolfpack vandt suverænt
Basketball Copenhagen Wolfpack mødte onsdag Aalborg Vikings for anden gang i turneringen.

Første kamp vandt Wolfpack, som er et af topholdene i ligaen med 26 point, mens Aalborg Vikings endnu har en sejr til gode.

Og det blev ikke denne gang, at der blev ændret på det, for et tændt Wolfpack-hold trak en stor sejr hjem på 90-67.
Wolfpack kom med Christian Thomsens tre treere i træk godt fra start og førte efter fem minutter med 14-7.

Aalborg Vikings fik justeret deres spil efter en timeout og kom med i kampen. Med to treere sidst i perioden fik Wolfpack en føring på 26-45.

Fire minutter inde i 2. periode var Wolfpack foran med 20 point efter flotte dunks af Jyles Smith og treere fra Casper Hesseldal. Aalborg Vikings indkasserede både en usportslig fejl og herefter en teknisk fejl og måtte igen justere deres spil – og fik reduceret Wolfpacks føring til 41-23.

Aalborg Vikings kom bedst fra start i 3. periode med scoringer af blandt andre Demetrius Phillips og Kasper Serritzlew. Kampen bølgede frem og tilbage resten af perioden, som endte 61-37 til Wolfpack.

Kasper Serritzlew lavede en trepoints scoring i starten af 4. periode og reducerede Wolfpacks føring til 64-50. De to tidligere Viking-spillere Ryan White og Christian Thomsen satte hver en treer, efterfulgt af endnu en, som Iffe Lundberg stod for. Dermed blev den sidste spænding i kampen slukket, og Wolfpack trak sejren hjem med 90-67.

Topscorer for Wolfpack: Ryan White, 18 p, Casper Hesseldal 17p og Christian Trap Thomsen

Næste kamp spilles i Skovlundehallen fredag den 12. december klokken 20, hvor Wolfpack møder Team FOG Næstved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *