Vi vil samarbejde om udviklingen
Debat Kære Søren. Som du helt rigtigt skriver, så har Ballerup Kommune præsenteret boligorganisationerne for en vision for udvikling af byens boliger, erhverv og befolkning.

Vi vil gerne skabe en bedre sammenhæng mellem de, der arbejder i kommunen og de, der bor i kommunen, så vi undgår trængsel og får en større lokal tilknytning for de, der arbejder i kommunen.

Vi har på kommunalbestyrelsesmødet justeret vores anvisningskriterier til de boliger Boligkontoret anviser så vi kan komme visionen i møde. Vi besluttede også formelt, at vi ville samarbejde med boligorganisationerne om byens
udvikling. De redskaber vi foreslår til at nå målet er at udbygge den kommunale anvisningskvote og/eller bede boligorganisationerne bruge fleksibel udlejning.

Vi er helt med på, at det ene og alene er boligorganisationerne, der beslutter, om I vil være med til at udvikle kommunen i den retning vi foreslår og hvilke redskaber I vil bruge. Vi indbyder til dialog og håber I vil tænke i udvikling af Ballerup Kommune sammen med os.

Her til sidst vil jeg gerne tilslutte mig din opfordring til, at Ballerups borgere skriver sig op til en almen bolig hos vores mange gode boligorganisationer. Men jeg vil også gerne fastslå, at Ballerup Kommune med de nye anvisningsregler stadig vil kunne tage os af Ballerup-borgere i det kommunale boligkontor i samme omfang som hidtil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *