Vedrørende de ældres madtilbud
Debat Til Lolan Marianne Ottesen. Det er med undren jeg læser dit svar på Benny Rährs indlæg i Ballerup Bladet.

Du skriver ikke hvornår du forventer, at den omtalte evaluering er tilendebragt, så der kan igangsættes forbedring af madtilbud til Ballerup Kommunes ældre? Da der er blevet gjort opmærksomt på problemet siden foråret 2014, kan man frygte det bliver et helt år, hvor de ældre bare har måttet affinde sig med det bestående.

Du skriver heller ikke, hvad har du gjort for at den miserable borddækning ikke gentager sig? Personalet/vikarer skal da vide, at det ikke accepteres af Ballerup Kommune. Hvis det er fordi de ikke ved hvad der skal serveres, må der laves en tilgængelig madplan de kan læse i.

Har du foranlediget, at der bliver afholdt et nyt samråd mellem dig og de pårørende som mødte op, uden at træffe lederen af Køkken Ballerup? Det er ikke særligt befordrende for samarbejdet mellem Ballerup Kommune og de pårørende, når de ikke bliver taget seriøst. Det vil vel også være nyttigt, at bruge deres meninger/oplevelser til evalueringen.

Jeg kan i øvrigt oplyse, at min mor får leveret mad, der skal varmes i mikroovn, fra Din Private Kok. Heller ikke herfra er kartofler og gulerødder kogt tilstrækkeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *