Vedrørende borgerservice
Debat I dagene omkring 1. december blev det offentligt kendt, at ældre medborgere, der har fået lov til fortsat at modtage post fra det offentlige i papirudgave, fremover skal bruge digital post ved ansøgninger om hjælp fra myndighederne.

Det vil klæde Ballerup kommune, hvis den fortsat vil modtage ansøgninger fra disse borgere i papirudgave.

Det er urimeligt, at borgere, der nyder deres velfortjente otium efter et arbejdsomt liv, skal ydmyges og gå tiggergang til bekendte eller andre, for at kunne opfylde det offentliges krav om digital post ved henvendelser.

Ballerup, der roser sig af at være en fattig kommune, har vel råd til at hjælpe disse borgere, i hvert fald hvis man ser på, hvad kommunen ellers har råd til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *