Trafik på Boulevarden
Debat Kære Jesper og Helle.Det er vel enhver politikers drøm at slå ud med armene og fortælle borgerne, se hvad vi gør for jer. Nu får I noget for skattepengene.

Senest får vi for 17 millioner kroner indsnævring på Ballerup Boulevard ved centrene, så kan bilisterne jo bedre se, hvad de går glip af og efterfølgende speede op, så vi får flere farlige sitiutationer i krydset Mileparken, Dyrehegnet, Ballerup Boulevard, hvor vi dagligt oplever der køres over for rødt, da tiden med gult i begge retninger er nede på ganske få sekunder.

Dejligt med fartdæmpende tiltag på Åbyvej; men det er vel bare den plan der blev lavet for cirka 20 år siden!

Som borger, vil det også være rart, hvis I politikere ville vedligeholde det, der bliver lavet. For et par år siden blev kommunen udnævnt til »Årets cykelby« og som noget af det sidste, blev der lavet opmærket cykelfelt gennem Mileparken. Rigtigt dejligt. Men til sommer så er det 1,5 år siden en del af disse striber blev fræset op pga. asfalt reparation. Disse er endnu ikke kommet på igen, så derfor; inden I laver nyt, så vedligehold da for pokker det der er lavet, uanset om det er cykelstriber eller bygninger! Men det er der nok ikke så mange stemmer i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *