Træning og hygge i Måløv
fitness_7.jpg
Helen Kronberg Mikkelsen har sammen med sin mand Brian åbnet 'Fitness Studio' i Måløv. Foto: Flemming Schiller
Fitness Et nyt fitnesscenter har set dagens lys i Måløv. Men det er ikke et hvilket som helst fitnesscenter, men derimod nok nærmere et træningscenter med hygge og nærvær.

Det er i hvert fald filosofien bag Fitness Studio på Måløv Hovedgade 80, der er åbnet af Helen Kronberg Mikkelsen og husbonden Brian i november måned.

Begge har en fortid i branchen, men har også arbejdet andre steder inden de satte sig for at realisere en gammel drøm om at åbne deres eget træningssted.

fitness_1

»Jeg er vokset op med jazzballet, hvor jeg gik til træning hos Jytte i Slagelse. Den stemning og den hygge der var, har jeg husket lige siden. Jeg trænede som teenager og dyrkede aerobic og var personlig instruktør. Siden har jeg arbejdet andre steder, men havde en intakt drøm om en dag at få mit eget træningscenter. hvor der er plads til alle og hvor der er plads til både nærvær og hygge for alle typer,« siger Helen Kronberg Mikkelsen.

Da hun mødte sin mand for ti år siden blev de hurtigt enige om, at de ville starte deres eget fitnessstudie en dag, og så gik der ti år. Men i september fandt de lokalerne i Måløv og slog til med det samme.

»Det er gået så stærkt. I september fandt vi lokalerne og i november slog vi dørene op. Men det er blevet lige, som vi drømte om,« siger Helen.

Genskabt hyggen

Hun ville genskabe den hyggelige ånd, som hun oplevede hos ’Jytte’ i Slagelse og begge lægger vægt på, at nok skalder være hold med træning, men der er også fokus på for eksempel yoga og mere afslappende former for motion.

»Her er plads til nærvær og familier. Fitness Studio er for alle, men vi vil især gerne have dem, som måske ikke rigtig tør gå ind i de store, etablerede studier, fordi de ikke er store og veltrænede endnu. Og så håber jeg også, at vi kan få plads til dansehold og andre ting, så vi har mere på paletten,« siger Helen, der allerede har allieret sig med et par danselærere efter nytår.

Selv underviser hun i de fleste hold, undtaget yoga, mens Brian underviser i motionsboksning, som han selv har dyrket i mange år.

fitness_5

Alt i alt er Fitness Studio nok mere et mødested med plads til fysisk aktivitet af forskellig art, end det er et decideret fitnessstudie.

»Vi er blevet rigtig godt modtaget og mange har været forbi og sagt, at der er brug for sådan et sted. Så vi er meget glade,« siger Helen.

Fitness Studio har åbent for telefoner og tilmelding alle hverdage mellem klokken 8 og 16 og der er desuden holdtræning på forskellige tidspunkter hele ugen. Man kan se mere på hjemmesiden www.fitnessstudio.nu

2 kommentarer om “Træning og hygge i Måløv”

 1. Jane Baltzer siger:

  Hej og tillykke med jeres nye center 🙂
  Jeg vil gerne høre lidt om hvad et medlemskab koster og hvor jeg kan se hvilke hold og tider i har. Lige nu er jeg medlem i Fitness world men bruger kun mit medlemskab til Lis ‘ timer, men nu kommer hun jo også over til jer.
  Glæder mig til at høre fra jer!
  Mange hilsner
  Jane

 2. Helen siger:

  Hej Jane.
  Du kan se alt om priser og vores holdplanen på fitnessstudio.nu
  holdplanen mellem jul og nytår er nedtonet lidt, så du skal kigge på holdplanen fra uge 2 der er Lis også på vores holdplanen. Ellers er du meget velkommen til at ringe til mig så kan jeg forklare lidt mere om vores center 😉
  Mvh Helen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *